Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Zgadza się Bo teraz Sydolf mówi że nie byłoby żadnego covida gdyby się wszyscy latem zaszczepili

admin

Cytat: Jarek w 2021-11-18, 12:32:34
Ja policzyłem i wyszło mi że szczepic

:lol:
"Czas pokaże"... ;)
Ale mnie wychodzi, że pół Israel będzie chory w połowie grudnia.  :?

admin

Cytat: Blackend w 2021-11-18, 14:24:15
Patrząc na to jak dotychczas to rozgrywają, to kolejną falą zakażeń obarczą winą ludzi, że nie wzięli trzeciej dawki, bo tamte dwie już wygasły.  8)

Oczywista oczywistość... ;)

Gavroche

admin

Ale jak się bronią "rozpaczliwie" przed "lockdown" - teraz już nie bierze się pod uwagę ilości dobowych zachorowań, tylko ilość dostępnych łóżek "koronaświrusowych"!  8)

Jarek

Cytat: admin w 2021-11-18, 15:55:03
Cytat: Jarek w 2021-11-18, 12:32:34
Ja policzyłem i wyszło mi że szczepic

:lol:
"Czas pokaże"... ;)
Ale mnie wychodzi, że pół Israel będzie chory w połowie grudnia.  :?
Tak jest Ale najpierw Niemcy muszą 100tys zchorowan zachorowań poradzić Kolejka obowiązuje...

Gavroche

CytatWzywam urzędników wysokiego szczebla i naukowców do zaprzestania niewłaściwego stygmatyzacji osób nieszczepionych, do których należą nasi pacjenci, współpracownicy i inni współobywatele, oraz do włożenia dodatkowego wysiłku w zjednoczenie społeczeństwa.
"The Lancet", szurskie pisemko, ale nawet oni twierdzą, że szczepieni i niezaszczepieni same thing. :D
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext#%20

admin

Nim napiszę ostatecznie, że "covid to kit" poczekam na czwartą falę w Israle, która nastąpi w połowie grudnia - z największym nasileniem w pierwszej dekadzie stycznia -no chyba, że statystyki zaczną fałszować - wtedy się nie będę wypowiadał z braku podstaw naukowych... ;)

renia

Też to pomyślałam, że dane mogą brać "z sufitu" :roll: i kto to sprawdzi?
Tak jak okłamywali z ilością zgonów na covid-19 we Włoszech, pokazując zdjęcia z trumnami imigrantów,
którzy utonęli płynąc pontonami do Europy... :?

admin

Tam już czwartą dozę podają!   :shock:  :lol:

admin

Teraz fanatykami "pandemii" są ci, co jeszcze nie mogą uwierzyć, że tak się dali na nią nabrać!  :?

Sandman

Blackend

W małych miejscowościach nie ma tylu wege korpoludków wystrachanych własnym cieniem i łykającym jak pelikan pisowsko-tvnowską propagandę.  8)
W Zakopcu i okolicach jak byliśmy w miesiącach wakacyjnych sporadycznie ktoś miał DOBROWOLNIE kaganiec, a poza tym życie toczyło się jak zwykle normalnie.  8)

Blackend

Cytat: admin w 2021-11-21, 14:23:41
Teraz fanatykami "pandemii" są ci, co jeszcze nie mogą uwierzyć, że tak się dali na nią nabrać!  :?

Dokładnie, dlatego idą w zaparte, bo przecież nie mogą powiedzieć wyszczepom, że dali się nabrać i są płaskoziemcami.  :lol:

admin

Sandman

Jarek

Cytat: Sandman w 2021-11-21, 14:10:50
https://twitter.com/Rysz_Wojtkowski/status/1462108752853803009?s=20

:lol: :lol:
Niemieckie sądownictwo i wolność trzeba wprowadz,i wtedy ukochany niemiecki porządek w ffp2 zawita.  Wspólna ustawa - wspólna choroba Europy

Jarek

Cytat: Sandman w 2021-11-21, 14:13:35
https://twitter.com/wChmurach_/status/1462109078998638597?s=20

????????????
A to tutaj taki lekarz to do pierdla idzie Za nie płacenie abonamentu RTV to sie tu idzie na pół roku siedziec