Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Dziś w warzywniaku słyszałem, że 50-60% na łóżkach covidowych w szpitalach to wyszczepieńcy - ponoć informacja z "pierwszej ręki"!  8)  
Co za ploty te ludziska rozsiewają, skoro oficjalne statystyki... ;)  :lol:

Jarek

Cytat: RafałS w 2021-11-29, 12:41:39
Ciekawe czy dorzucają gratis srajfon + internet + prąd. 8)
Oczywiście - konsumenci będą, tylko że robić nie będzie trzeba A  w zamian Złota klatka

renia

Cytat: admin w 2021-11-29, 14:02:03
Dziś w warzywniaku słyszałem, że 50-60% na łóżkach covidowych w szpitalach to wyszczepieńcy - ponoć informacja z "pierwszej ręki"!  8)  
Co za ploty te ludziska rozsiewają, skoro oficjalne statystyki... ;)  :lol:

I tak te "teorie spiskowe" rozsiewają... :? 8)

admin

Znaleźli anagram do tego omicron...  :lol:
Wyszło "moronic" - czyli "kretyński"...  8)
I wszystko jasne! ;)

admin

Oczywiste, bo bez transportu jest kompletna klapa.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-11-29, 14:22:32
Oczywiście - konsumenci będą, tylko że robić nie będzie trzeba A  w zamian Złota klatka

Jeden już dostał, na razie szklaną.  :lol:
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-11-28/czechy-prezydent-zeman-mianowal-premierem-petra-fiale/

admin

Jarek

admin

:shock:
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/omikron-atakuje-jakie-s%C4%85-objawy-zaka%C5%BCenia-now%C4%85-mutacj%C4%85-koronawirusa/ar-AARgBHW?ocid=msedgntp - cyt: - "Objawy są bardzo lekkie i takie same u zaszczepionych i nie. Nigdy nie wykryliśmy ciężkich skutków zakażenia. Ciekawe jest to, że pacjenci z silnym bólem gardła mieli negatywny wynik testu - zauważyła lekarka" - to są jakieś jaja?  :shock:  :lol:

Blackend

To jest w ogóle dziwne, bo WHO uspokaja, a w Polsce wyznaczyli do tego prof. Guta.  :shock:
Ale co do wyszczepiania, to są nadal jednomyślni.

admin

A bo to "ubliżanie inteligencji" jest!  8)
Dziś wszedłem na circle k - akurat patrol policji zajechał - u wszystkich zero masek na stacji - ale weszli, zamówili kawę i w ogóle się nie rozglądali po klientach i personelu.  :D

Blackend

Polska to nie Niemcy na szczęście pod tym akurat względem. ;)  8)
Tutak jak ktoś się czepia, to raczej ewenement niż norma.  8)

RafałS

Ah tak?!! Uważajcie sobie, na wariant hanuka! 8)

Jarek

Cytat: admin w 2021-11-29, 21:02:35
A bo to "ubliżanie inteligencji" jest!  8)
Dziś wszedłem na circle k - akurat patrol policji zajechał - u wszystkich zero masek na stacji - ale weszli, zamówili kawę i w ogóle się nie rozglądali po klientach i personelu.  :D
W  IdiotenLand pracownik stacji jest policjantem  a wszyscy się sami pilnuja, A że są ponad wszystko nikt bez knebla nie chodzi gdzie nakaz jest ...

Blackend

admin

Skromnie stwierdzę, że raczej to drugie... ;)
Niech lepiej podadzą prawdziwe dane z hospitalizacji, bo na łóżkach kowidowych w niektórych szpitalach 80% chorych - to wyszczepieńcy!  8)
Aby zwalczyć ostatecznie "pandemię" należy zaprzestać szczepień i wykonywania testów, a chorych z przeziębieniami klasyfikować jako chorych na grypę i grypopodobne.  :D

admin

Chyba do Israel dotarł moronic, bo liczba chorych wzrosła o 180% dzień/dnia!  :shock:
Tyle się naszczepili i wszystko poszło się ... ;)  :lol:
Choć naturalnie mogę się mylić w zależności od fałszowania statystyk w Israel.  8)

Jarek

Tutaj nic juz nie pomaga. Tylko lockdown może zapobiec katastrofie  8)