Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

E tam, wszelkie dbanie o zdrowie krytykują. Wiadomo, że profilaktyka w postaci szczepionek jest najlepsza... 8) ;)

Blackend

Ówczesna władza powinna zostać rozliczona za zaniechanie (a nawet zaszczucie) dopuszczenia drugiej strony w debacie publicznej, która była nie mała i też z tytułami naukowymi.  8)
Ludzie nie zostali poinformowani i nie mieli możliwości się dowiedzieć jakie są zagrożenia preparatów i jakich zagrożeń nie ma odnoście kolejnego wirusa grypy, który dostał nazwę.
A to że pojawili się "lekarze" typu Grześkowiaki, Horbany, Simony itd. to normalne, zawsze tacy byli, są i będą w przyszłości.
Ale po to jest władza aby pilnować wolności słowa i wypowiedzi, i dać ludziom wybór.

admin

Lekarze błogosławią "pandemię", bo zarobki im tak skoczyły, że nawet za komuny tyle nie zarabiali... ;)

Zyon

Jak juz der onet pisze to chyba najtwardsi milosnicy szczepionek powinni uwierzyc :D
Work Buy Consume Die

admin

:lol:  :lol:  :lol:
Póki nie opublikują w "pudelku" - to "damiany" od "kofeinotozy" całego świata nie uwierzą... ;)

Zyon

No tak, i jeszcze Bialy Kozaczek  :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Do grypy hipochondrycy przez lata już się przyzwyczaili, a covid to była świeżynka i należało się bać. ;)

admin

Natychmiast wystąpić z WHO i komunii - ale to mówię ja, więc to głupie jest.  8)

admin

Cytat: admin w 2020-03-26, 08:35:29Gdzie to masowe wymieranie, bo jak na miesiąc "pandemii", to okazuje się, że to mniej zaraźliwe od grypy!  :?
Po co te cyrki z zamykaniem granic i nie tylko, skoro i tak wszystkich dopadnie, ale większość nie zachoruje...  :(

W ramach przypomnienia początku wątku...  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Ja tam się nie znam na microbiologii aż tak, ale faktycznie płuca jako wrota wziewnego zakażenia są podatne na zarazki - to oczywiste, ale samo wniknięcie patogenu do organizmu nie oznacza zaraz choroby z widocznymi objawami, bo dzięki cudownemu "wyszczepowi" organizm ma gotowe przeciwciała, które powinny teoretycznie zapobiec namnażaniu zarazka...  8)
Ale wczoraj się dowiedziałem, że mam objawy braku "elementarnej wiedzy o fizjologii człowieka, przyrodzie i prawach natury", więc pewnie zaś tu głupotę napisałem!  :lol:  :lol:  :lol:
Matko Boska - nie zdawałęm sobie sprawy z tego jaki głuptasek jest ze mnie, póki mnie Damian nie uświadomił!
Dziękuję serdecznie kolesiowi, bo zaraz łapię za podręcznik fizjologii, przyrody i praw natury!  8)

Blackend

Niestety są jeszcze celebryci przekonani o pokonaniu "pandemii" szczepionkami i oni kształtują opinię publiczną.

Zyon

Cytat: admin w 2025-09-06, 07:54:53Ale wczoraj się dowiedziałem, że mam objawy braku "elementarnej wiedzy o fizjologii człowieka, przyrodzie i prawach natury", więc pewnie zaś tu głupotę napisałem!  :lol:  :lol:  :lol:
To ten od masla w mozgu? Gdzie to znalezc? :D
Work Buy Consume Die

admin

Dokładnie - klasyka fanatyka!  :lol:  :lol:  :lol:

Zyon

Jak mu tam bylo? Nie pamietam nazwiska :D
Work Buy Consume Die

admin

https://damiansapinski.pl/ - on jest tak samo najmądrzejszy itp.  jak niejaki Mariusz M. ;)

Gavroche

Byłem kiedyś na jego stronce, dla niego mięso=kreatyna, a aspiryna to śmierć z wykrwawienia, dalej nie czytałem... :)

Zyon

Cytat: admin w 2025-09-07, 20:31:23https://damiansapinski.pl/ - on jest tak samo najmądrzejszy itp.  jak niejaki Mariusz M. ;)
Drozdzownik znowu ponoc leczy optymalnych, taka jego karma :D
A ten damian to ma fb?
Work Buy Consume Die

admin

Najważniejsze są "kolejne ofiary ŻO" - cudowna, darmowa reklama dla Akademii Zdrowia, chociaż zasięgi ma koleś żadne!  :(
A ten fanatyk - oczywiście, że ma - https://www.facebook.com/damian.sapinski.14 - nawet dziś w ramach moich badań socjologicznych nad ketofanatykami - popełniłem tam parę postów!  :lol:  :lol:  :lol:

Co za ketokolesie - jak ja powiem, że "glikacja kolagenu to naturalny proces", bo wiem za Harperem, że głównie kolagen V tak ma, to nawet nikt nie piuknie, chociaż to AI googlowe twierdzi, że to "zuo wszelakie" ... ;)
Tylko ten Damian trzyma się dzielnie, bo udowadnia swoimi postami jaki to ja głupiutki jestem i to mi właśnie pasuje!  8)