Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sandman

Ogólnie znacznie więcej starszych ludzi w tym roku umarło co widać w otoczeniu i w statystykach ale ciężko powiedzieć dlaczego może strach , zamknięta służba choroby plus odcięcie od normalnego życia.

Jarek

Cytat: Sandman w 2021-10-26, 21:35:57
Może po prostu jesteśmy zmuszeni w tym obłędzie brać udział i kwestia jest jak sobie z tym radzimy i na ile udajemy.
Rozmowy w wirtualu sa takie ze zaraz znajda sie jacyś co znają 5 osób co byli zdrowi młodzi i wirus ich wykończył w realu trudno takich znaleźć raczej jakiej to wyjątki.
Covid i smierć? Technicznie jest to niemożliwe, bo to jest polityczna choroba... :lol:

admin

Nie jest źle - jeszcze parków i lasów nie zamknęli... ;)
Ale najważniejsze to "walczyć" z wrogiem koronaświrusowym.  :lol:

Blackend

Ja też nie.  8)
Natomiast osobiście znałem dwie starsze osoby, które zmarły nagle, krótko po drugiej dawce.

RafałS

Razem zamieszkałe, czy nie związane ze sobą?

renia

Cytat: Blackend w 2021-10-27, 09:35:48
Ja też nie.  8)
Natomiast osobiście znałem dwie starsze osoby, które zmarły nagle, krótko po drugiej dawce.

Moja ciocia zmarła nagle 3 tygodnie po drugiej dawce Pfizera...
Co prawda miała 84 lata, ale była w dobrej kondycji zdrowotnej (jak na ten wiek). Szykowała się na urodziny wnuczki,
miała wałki na włosach i tak siedząc na kanapie "zasnęła"... Ale nikt tej śmierci nie łączył ze szczepionkami...

admin

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Ko i co?  :shock:
Przecież normalny pierwszosortowiec tego nie zrozumie!  :? ;)
To tak jak napisać do ketodietowców dla przykładu - BHB, albo co gorszego!  :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2021-10-27, 10:29:50
Pewnie koincydencja  :?

A jakżeby inaczej, skoro szczepionki ponoć nie szkodzą... 8)

RafałS

Bardzo ciekawe zjawisko. Szczepienie narodów (w tym wojsk  :shock: ) substancyjami sił zewnętrznych.
Oczywiście jest to (prawie) w pełni uzasadnione w dobie globalizacji. 8)

admin

Się uruchomi w swoim czasie, to wyszczepione będą "armią klonów", a nie jakaś samowolka na polu chwały... ;)

RafałS

Laury nie powinny sie dostać w niepowołane ręce.  :wink:

RafałS

RafałS

RafałS

Cytat: admin w 2021-10-27, 13:38:38
Się uruchomi w swoim czasie, to wyszczepione będą "armią klonów", a nie jakaś samowolka na polu chwały... ;)
Ministerstwo obrony nie jest fikcją. Po prostu jest ministerstwem obrony korporacyj. 8)