Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Prof. Gaciong już dawno to mówił, szczególnie wszelkiego typu liście korzystnie działają... 8) :lol:

admin

Jarek

admin

Jasne już 250g nie ma od lat, bo były "droższe" na oko.  :lol:
Tak się sortowcy dają robić w konia, ale to nic w porównaniu z przygotowaniem się tych złodziei do "pandemii".  :shock:
Problem w tym, że ci co uwierzyli w "pandemię" będą jej teraz bronić, bo nikt nie lubi wychodzić na "płaskoziemca i foliarza" - normalnie baja cholesterolowa się umywa...  :lol:
No ale co mnie tam. Jakby co to od samego początku mówiłem, że to "przekręt", ale na szczęście większość słuchała "expertów", a ja tam się "na niczym nie znam i nic nie osiągnąłem" - i tak lubię...  8)
A do rządów cwaniaków nad zbiorową mądrością narodu przywykłem od małego, więc specjalnie nie cierpię. ;)  :lol:
Najgorsze jest to, że w okolicy bliższej i dalszej  nie ma normalnego kraju...  :cry:

Zyon

Bo teraz jest nowa religia -  "ekspertoza", tu ciekawy wywiad z Warzecha,ktory o tym mowi.
CytatMamy twierdzenia podawane przez osoby, które zostały mianowane na ekspertów przez elity. Tych twierdzeń nie można podważać, bo jeśli to robimy, jesteśmy winni zbrodni. Jesteśmy ? jak to się mówi ? negacjonistami ? mówi w rozmowie z ?Najwyższym Czasem!? publicysta Łukasz Warzecha.
https://nczas.com/2022/02/18/kaplani-nowej-religii-lukasz-warzecha-doglebnie-wyjasnia-zjawisko-ekspertozy/
Work Buy Consume Die

Jarek

Tutaj jeszcze opary dobrobytu, za 1,59 euro kupi sie 250 gr dobrego masła
Zobaczymy jak dlugo... :?

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/rzecznik-rz%C4%85du-poda%C5%82-nowe-dane-o-zaka%C5%BCeniach-koronawirus-potrafi-pokaza%C4%87-czarne-oblicze/ar-AAU7dQs?ocid=msedgntp - coś mi się obiło o uszy, że zniosą "obostrzenia" jak "nowe przypadki nie będą przekraczać 10tys." i proszę - cudownie jest niżej... ;)  :lol:
Ale jutro będzie więcej - jeśli pseudo "testów" nie ograniczą.  8)

admin

I teraz tak - trzeba to wyraźnie napisać - powszechne szczepienia nie dość, że nie chronią, to są przyczyną wzmożenia zachorowań - na co wyraźnie wskazują statystyki - a jeszcze chipów nie uruchomili, bo mało wyszczepieńców przeszło na 5G, ale coś mi się o uszy obiło, że firmy mobilne zaczną likwidować przekaz danych w lte na korzyść 5G i to już w tym roku. Bo "podglądaczy" zwanych "smartphone" nie chcą wymieniać ludziska na nowe mikrofale... ;)
5G pozwoli na stałą inwigilację każdego, kompletne wyeliminowanie gotówki i wprowadzenie e-waluty, co umożliwi całkowitą kontrolę "demokracji" i to bez "pegasusa".  :(

admin

POWSTRZYMAĆ 5G! - lub nie zgadzać się na wprowadzenie e-złotego. 8)
I żeby nie było, że nie ostrzegałem, bo już raz oficjalnie przećwiczono rabowanie ludzi "zgodnie z prawem" na Cyprze w 2013r. i to bez 5G...  :?

Jarek

Cytat: admin w 2022-02-21, 10:54:35
I teraz tak - trzeba to wyraźnie napisać - powszechne szczepienia nie dość, że nie chronią, to są przyczyną wzmożenia zachorowań - na co wyraźnie wskazują statystyki - a jeszcze chipów nie uruchomili, bo mało wyszczepieńców przeszło na 5G, ale coś mi się o uszy obiło, że firmy mobilne zaczną likwidować przekaz danych w lte na korzyść 5G i to już w tym roku. Bo "podglądaczy" zwanych "smartphone" nie chcą wymieniać ludziska na nowe mikrofale... ;)
5G pozwoli na stałą inwigilację każdego, kompletne wyeliminowanie gotówki i wprowadzenie e-waluty, co umożliwi całkowitą kontrolę "demokracji" i to bez "pegasusa".  :(
A dane ososobowe beda na wage zlota

Jarek

W Kneblolandzie wielkie poluzowania, zamiast 2G przechidzimy na 3G Kbebel, test i gitara Wolność  8)

admin

"Dane osobowe" to przeżytek - teraz zbierają i tworzą bazę danych ludzkich genomów i to już tuż po urodzeniu.
Żeby udowodnić, że wyszczepieńcy to GMO-niewolnicy ponieważ nie mają własnego tylko firmowy genom.  8)

admin

:shock:
Ups! Może trochę za dużo napisałem, ale na szczęście można sobie pomyśleć, że "żartowałem"!
A zasięg społeczny tego Forum jest żaden, więc nie ma problemu! Prawda?  8)
Ale jakby co to obiecuję poprawę i już nie będę pisał więcej takich głupot publicznie!  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2022-02-21, 11:21:41
"Dane osobowe" to przeżytek - teraz zbierają i tworzą bazę danych ludzkich genomów i to już tuż po urodzeniu.
Żeby udowodnić, że wyszczepieńcy to GMO-niewolnicy ponieważ nie mają własnego tylko firmowy genom.  8)
Wiadomo ze nie o adres zamieszkanua chodzi ale nie chce wybiegac zbytnio  do  przodu 

RafałS

Cytat: admin w 2022-02-21, 10:54:35
...kompletne wyeliminowanie gotówki i wprowadzenie e-waluty...
Z terminem zdatności...

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/bill-gates-ma-fatalne-informacje-chodzi-o-now%C4%85-pandemi%C4%99/ar-AAU7XvH?ocid=msedgntp - O właśnie! A jeszcze lepiej opracować szczepionkę, a jakiś "pandemiczny" zarazek się pod nią znajdzie.  8)  :lol:

Jarek

podtrzymuje -"planeta idiotow" 8)

RafałS

Cytat: admin w 2022-02-21, 14:36:14
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/bill-gates-ma-fatalne-informacje-chodzi-o-now%C4%85-pandemi%C4%99/ar-AAU7XvH?ocid=msedgntp - O właśnie! A jeszcze lepiej opracować szczepionkę, a jakiś "pandemiczny" zarazek się pod nią znajdzie.  8)  :lol:
Przypominająca dawka filantropii. 8)

Jarek

Starzeje sie, na bystrzaka nie wyglada, wrecz przeciwnie, prmitywna pazernosc go przydusza..

renia

Cytat: admin w 2022-02-21, 14:36:14

Jasno(czarno)widz.  8) Czyli nowe szczepionki chcą testować na najuboższych? Oni nie byli szczepieni i do nich pandemia nie dotarła. To jest zacofanie... :? ;-)