Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

2020 TERROR WIRUSOWO-SZCZEPIONKOWY

Zaczęty przez RafałS, 2020-04-02, 16:27:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Kolejny dzień ciężkiej pracy w walce z wirusami. Udało mi się zdezynfekować hordy wirusów i to nie tylko tych aktualnie promowanych. Uff...
Pogoda szprzyja. Masa towarzystwa została pokonana ultrafioletem. Inną część wywiozłem z dala od ludzi. Uff...
Jest bardzo trudno bo nierząd podstawia ciągle nowych terrorystów. W tej chwili ta polityka terroru jest największym zagrożeniem.
Słońce i wentylacja to najlepsze środki przeciwwirusowe, czego oczywiście wyrodny rząd nie ogłosi. Innych stosownych środków również w porę nie zapewnił. Zatem pozostaje pomagać metodami naturalnymi...

Gavroche

Ja chodzę 3-4 razy dziennie po kilkadziesiąt minut jednorazowo.
Starczy, mistrzu? :D

RafałS

Chapeau Bax. Zdrowie warto utrzymywać bo twoje zdrowie to zdrowie innych i mniejsze ryzyko epidemiologiczne. Ale do tego potrzebna jest przestrzeń, a nie jej ograniczanie (to nie do ciebie).  :)

Gavroche

Kurczę, ale "oni" przestrzeni chyba nie ograniczają? :?
Wręcz przeciwnie, bo jak ograniczą zgromadzenia i zalecą zachowanie dystansu, to mamy więcej przestrzeni na łeb, nie?

RafałS

Ale co powiesz na "zamknięcia" tego czy tamtego, parki, bulwary, itd? Im więcej dróg z pkt. A do B, tym większe rozproszenie. Im mniej ograniczeń w handlu tym mniej kolejek itd...

Gavroche

Z bulwarami i parkami ok, nawet nie wiedziałem, ale z kolejkami to chyba przesada, drzewiej większe były, tak mi się widzi. :D

RafałS

Drzewiej to było po 2015 gdy 500plusie dostali i ruszyli w tany.  8)

Zyon

Ja w ogole nie zmienilem swoich nawykow i chodze jak normalnie. Tylko w pilke niestety nie gram. Nad czym tu dywagowac?
Work Buy Consume Die

RafałS

Co z tą piłką?  :lol:

P.S. Przyznają się ci co nie zmieniali nawyków, większość zmilczy.  :wink:

Zyon

No co, orliki pozamykali i lipa, tylko na konsoli, ale co to za gra
Work Buy Consume Die

RafałS

Gorzej jak za okupacji. Orliki to do Donka. :wink:

RafałS

Za chwilę susza już się zapowiadała, a ci dalej w tym goownie sojuszu wirusyonistycznego.  :twisted:

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

Zyon

Zrobili sobie z tego maszynke do zarabiania pieniedzy, mowilem, ze tak bedzie. A glupie ludziska sie nie gapna nawet, ze im klatke zmniejszyli
Work Buy Consume Die

Dasna

To mi trochę przypomina,  jak w socjaliżmie za brak meldunku milicjant ( oskarżyciel) żądał na kolegiu najwyższego wymiaru kary : kary śmierci. I jest to autentyk ( podobno) z tamtych czasów.  8)

Blackend

Testują społeczeństwa na ile mogą sobie pozwolić w przyszłości.  8)

Gavroche

Ubiegłeś mnie, to samo chciałem napisać. :D