Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Pytanie o placki z białek

Zaczęty przez franc99, 2020-04-23, 19:15:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Złote czasy nastały dla tych co wiedzą, że nie wiedzą, google i wio.
Gorzej dla tych co już wszystko wiedzą, bo są jak łosie w kosmosie.
Jeszcze można uronić łzę nad tymi co uważali, że skoro jest napisane to trzeba wszystko przeczytać - "przeczytać internet", a skoro jest napisane to musi być prawda.
:? :wink:

admin

Zyon

Cytat: vvv w 2020-04-26, 18:34:08
Cytat: admin w 2020-04-26, 18:29:56
A tego nie wiedziałem, że stan uzębienia jest z intelektem powiązany! ;)

Są tacy co wierzą, że bóbr ma białe zęby jak w reklamie, co nutrii nie widzieli, i wybielają te swoje skamieliny by szybciej się implantów dorobić. Swego czasu spotykałem bardzo bogatych ludzi co nie wierzyli w dentystów, od taka ekscentryczność i to mi dało trochę do namysłu.

:mrgreen:
Byl juz tu taki jeden, co pojechal do new york i nagle zaczal pytac jak wybielic zeby :D Postanowil tez rzucic ZO, bo towarzysko mu nie pasowala  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

I to się chwali, bo wiadomo, że dla niektórych akceptacja środowiska najwazniejsza.

Blackend

Jak testosteron nie domaga. ;)

kelin211

Szkoda, ze nie ma go juz z nami  :lol:

Zyon

A te jego grozby...to juz 6 lat  :shock: jeju jak ten czas leci
Cytat: Zyon w 2015-12-13, 12:31:13
Cytat: Zyon w 2015-12-12, 11:37:45
Cytat: Zyon w 2015-12-11, 18:35:31
Cytat: admin w 2014-12-13, 20:34:28
Nie omieszkam upublicznić, bo jakby coś poszło nie tak...   :lol:

cyt.:
Od: anakin : Dzisiaj o 20:22:08

"Witam,

Uprzejmie proszę o usunięcie z forum wszystkich postów Zyona i Gavroche'a (z okresu jednego roku) atakujących mą osobę, będących rażącym pogwałceniem wytycznych Netykiety lub mających znamiona abuse w postaci cyberbullyingu, w szczególności poprzez:
?trolling

?flaming

?argumentum ad hominem

?cyberstalking

Jeśli po Nowym Roku posty o tym charakterze pozostaną nie ruszone, wówczas blisko 40 000 postów Zyona i Gavroche'a zostanie straconych - w najlepszym wypadku. W najgorszym pójdzie coś nie tak i nie tylko ich posty zostaną wymazane. Moja wyrozumiałość i cierpliwość osiągnęły punkty krytyczne.

Pozdrawiam Serdecznie i z troską. "

Koniec cytatu.  :D

Gavro, to juz rok za 2 dni.....idziemy na jakis pochod? Ostatnio sa modne, PiS idzie, Petru idzie, moze my tez....13 grudnia to data wyjatkowa....  :lol: :lol:
Cieszysz sie, ze wygrales rok interentowego zycia ?  :lol: :lol: :lol: :lol:

Gavro, czujesz sensacyjne swedzenie w okolicy lopatek? Rocznica ZBLIZA siem  :lol: :lol: :lol:
Gavro rio dzisiaj!  :shock: Mija rok, widzialem w telewizji gromadza sie tlumy z tej okazji, ze przez rok moglismy sie cieszyc naszymi postami, ktore nie zostaly skasowane  :D :D
Cala polska swietuje  :D
Work Buy Consume Die

admin

:shock:
To z czasów gdy tu szalał bananowy dyktator, czy inny siekierkowy? ;)

Zyon

Raczej gdy tu szalal jakis szalony padawan
Work Buy Consume Die

Blackend

Nie rządził jeszcze Najwyższy Porządek i nie banowali się na własne życzenie. ;)

Gavroche

Cholerka, kawał życia z tym Forumem! :D

admin

:lol:
To fakt...  :shock:
Mnie dziecko wydoroślało w tym czasie...  8)

Blackend

Mnie się wyprowadziło.  8)

Gavroche

admin

Blackend

vvv

A ile próbnych końców świata międzyczasie było.
:mrgreen:

admin

Blackend

admin

Na szczęście jest szansa, bo zaraz będzie kolejny... ;)