Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Myslalem, ze on dawno w Tworkach  :shock:
Work Buy Consume Die

RafałS

Był u fraudciego po poradę, jak się wywijać.

Jarek

Cytat: Zyon w 2022-11-25, 10:41:57
Myslalem, ze on dawno w Tworkach  :shock:
Właśnie dostałem swiezynke z ICE.: Cały wagon w okneblowaniu , tylko ja i jakiś murzyn beż Kontrola okneblowania też była Nie dają mandatów tylko upominają...Wiadomo Knebloland

Blackend

Cytat: admin w 2022-11-25, 10:29:10
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/minister-niedzielski-zbli%C5%BCamy-si%C4%99-do-120-tys-zachorowa%C5%84-i-podejrze%C5%84-zachorowania-na-gryp%C4%99-tygodniowo/ar-AA14xnn8?ocid=msedgntp&cvid=90625f4e02854330ee8e7507257400b0 - to teraz grypa wykańcza koronaświrusa?  :shock: ;)
Ale najważniejsze są szczepienia!  :lol:

"SZCZEPMY SIĘ PRZECIW GRYPIE. Szczepionek mamy pod dostatkiem ? przekazał na Twitterze szef MZ."  :lol:
Jest towar, to trzeba go zareklamować żeby się dobrze sprzedał. ;)

renia

To możemy być spokojni, szczepionek nie zabraknie, a może nawet po 2 dadzą... :D :lol:

admin

Jak za "darmochę" to chętni się znajdą.  :?

Blackend

I będzie ich przybywać, bo świadomość w społeczeństwie rośnie. ;)

renia

Tylko egoiści się nie szczepią i zarażają innych... 8) :lol:

Blackend

I jeszcze nie powinno się ich leczyć.  :?
Taką przynajmniej usłyszałem opinię na temat mojej skromnej osoby.  :lol:

renia

Albo niech płacą kary... :evil:
Przynajmniej będą pieniądze na "darmowe" leczenie zaszczepionych... 8) ;-)

admin

Ale "zarobek" za to jaki był!  :shock:

Blackend

W tym okresie Porsche odnotowało rekordy sprzedaży.  8)

https://automotivesuppliers.pl/pl/polska/rekordowa-sprzedaz-porsche-w-polsce-w-pierwszym-polroczu

"Duży wzrost rejestracji samochodów Porsche w Polsce - w pierwszych sześciu miesiącach 2022 r. zanotowano ich blisko 40% więcej niż w analogicznym okresie poprzedniego roku. Tymczasem to właśnie ubiegły rok był (jako całość) najlepszym w historii obecności luksusowej marki w Polsce."

renia

Procentowo to jest dużo, ale ilościowo wcale nie... :roll:

Blackend

W następnej pandemii poprawią wynik. ;)

admin

A bo to powstają takie "kluby milionerów" - legalnie kradnący społeczne pieniądze.
Ale się dzielą, więc jest przyzwolenie.  8)

admin

renia

Co za różnica co to jest i tak jest to choroba śmiertelna i lepiej się szczepić... 8) :lol:

Blackend

Ale na samych tylko szczepieniach, to środowisko lekarskie niewiele zarabia, więc jak nie uruchomią znowu pandemii, to ciężko będzie opchnąć dużą ilość tych szczepionek.  8)