Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

U! A to dopiero "oskarżenie".  :shock:
Ale "winnych" nie ma i nie będzie.  :?
I jeszcze kolesiowi wytoczą proces "o zniesławienie" - bęzie miał się z pyszna!  :(

Blackend

Podręcznikowo kradną jak w Misiu.  8)

Jarek

Oby nie palili żeby nowe kupić  8)

RafałS

A niech kupują i palą. Ja już dawno miałem im podpowiedzieć. :wink:

Jarek

Jak kupia znowu psychiatryk bedzie

Jarek

Patrzac na ten zniewolony dobrowolnie narod Japoni, mam obawy :?

Blackend

Azjaci to inny żeby nie powiedzieć specyficzny stan umysłu. ;)

RafałS

Blackend

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Nie-szczep-sie-Lekarze-zniechecajacy-do-szczepien-moga-poniesc-kare-za-swoja-postawe-8476698.html

"Zniechęcający do szczepień medycy staną przed sądami lekarskimi. Sprawa dotyczy 116 osób. Wnioski o ukaranie lekarzy dotyczą propagowania poglądów niezgodnych z aktualną wiedzą medyczną"

Nie odpuszczają żeby na przyszłość nikomu do głowy nie przyszło iść pod prąd.

admin

Bardzo dobrze, bardzo dobrze, bo "procedura medyczna" jest nieomylna!  8)  :lol:
Obecnie "leczy" się "lekami". Leki wywodzą się od ziół (dlatego ziołolecznictwa nie uczą na UM), zielarstwo wywodzi się od czarownic, a czarownice to zabobon i zło wcielone ponoć... ;)
I tak oto myślących lekarzy przywraca się do poziomu wypisujących recepty zabobonnych "czarowników"...  :lol:

renia

Żeby tylko za to Forum się nie wzięli... :shock: Tutaj też była (i jest) narracja antyszczepionkowa... 8) :lol:

Jarek

admin

Forum jest na szczęście mało popularne, nie ma miliona "użytkowników", ani miliarda "wyświetleń, a do tego się zwija, więc po co szybciej mają dobijać? ;)  :lol:
A nuż się czego ciekawego przy okazji "koledzy lekarze" dowiedzą...  :shock:  :lol: :lol: :lol:

Blackend

Cytat: renia w 2023-01-24, 11:14:33
Żeby tylko za to Forum się nie wzięli... :shock: Tutaj też była (i jest) narracja antyszczepionkowa... 8) :lol:

Spoko, Admin cały czas lojalnie informuje, że się nie zna. ;)

admin

Otóż to!
I głupie teksty piszę, więc nie jestem "kontrowersyjny"... ;)

renia

Cytat: Blackend w 2023-01-24, 11:30:47
Cytat: renia w 2023-01-24, 11:14:33

Spoko, Admin cały czas lojalnie informuje, że się nie zna. ;)

:lol: Siebie zabezpiecza, a nas powystrzelają jak kaczki... :lol: