Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ja w tę sobotę byłam na pogrzebie, rok młodszego ode mnie, kuzyna, który nagle zmarł na sepsę... :(
Ponoć w czasie "pandemii" 3 razy chorował na covid z ciężkim przebiegiem. Nie wiem czy był szczepiony. Nikt nic na ten temat nie mówił, to nie robiłam dochodzenia... 8)

admin

Trzy razy szczepiony, trzy razy ciężki covid mu wszczepili.  8)

renia

Całkiem możliwe... :( Wcześniej nigdy nie chorował...

admin

Takie piękne statystyki były na stronie głównej wuja, z których jasno wynikało, że wzrost zachorowań był wprost proporcjonalny do liczby wyszczepionych - ale już te statystyki zniknęły niestety.
Czyli - albo chorowali wyszczepieni, albo wyszczepieni roznosili "zarazę"... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2023-07-20, 10:20:21
Takie piękne statystyki były na stronie głównej wuja, z których jasno wynikało, że wzrost zachorowań był wprost proporcjonalny do liczby wyszczepionych - ale już te statystyki zniknęły niestety.
Czyli - albo chorowali wyszczepieni, albo wyszczepieni roznosili "zarazę"... ;)
Ito ito + chorowali i nieszczepieni. Wariant laboratoryjny rozniósł się szerzej dopiero po szczepieniach (sprawdzone).

admin

Jarek

Ale 21 lipca 1995 roku  było +34, dziś mamy +24. Dziesięć stopni mniej, a komary dalej roznoszą wirusy... :lol:   

renia

Jarek

Dziury maja ludziska w mozgach, bo wierza w te przekrety, spokojnie  mozna dalej ogłupiac...

Jarek

Cytat: renia w 2023-07-22, 07:39:56
A dziurę ozonową załatali? :roll: 8)
Niemiecki autentyczny patol jest ministrem zdrowia, by ludzi psychicznie dobijać Cel jest zrealizowany, idiotami się wysługują...
https://youtube.com/shorts/Bp224vj5xMM?feature=share

Jarek

renia

Zawsze w upałach, szczególnie starsi ludzie z chorobami wieńcowymi, częściej umierali. A teraz jeszcze pewnie dochodzą udary poszczepienne... :?

Jarek

W Afryce służba zdrowia ma się lepiej ... Biedne Niemcy...

admin

admin

Cytat: Jarek w 2023-07-22, 08:35:29
Niemcy umierają od upałów...

Jasne, powyżej +18 jest zabójcze!  :lol:

Zyon

Tymczasem temat kociego kowida, tzw kotwida juz znikl, tak jak wczesniej temat o ufo  8)
Work Buy Consume Die

renia

Coś o ptasiej grypie słyszałam, ale gdzie? :roll:

admin

O właśnie - jedynie słuszne medium w Polin...  8)