Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

demokraci wojny zaczynaja, a republikanie je koncza. Nie wieadomo czy jest to ustawka, czy nie, ale i bym republiknow głosował... :wink:

renia

Cytat: Jarek w 2023-12-16, 11:20:23
Nie wiem, staram sie  trzymc faktow - Trump nie wojował z Putinem, i nie pastwił sie nad Palestyna niby izrael  zagrozenie hamasem... :wink: Oceniam takie wartosci za prawidłowe...

Trump był jedynym prezydentem USA, który nie rozpoczął żadnej wojny, nawet zakończył istniejące i dbał o gospodarkę USA. Pewnie dlatego im nie pasował... :?

renia

Cytat: Jarek w 2023-12-16, 11:20:23
Nie wiem, staram sie  trzymc faktow - Trump nie wojował z Putinem, i nie pastwił sie nad Palestyna niby izrael  zagrozenie hamasem... :wink: Oceniam takie wartosci za prawidłowe...

Moim zdaniem on był najlepszym prezydentem USA, a robią z niego wariata...

Jarek

Tuaj na rowno z Putinem propaganda 8) A dzis słysze w parlamencie europy, jak zieloni głosza, ze nie mamy prawa byc zmeczeni wojna na ukrainie ... Hitlerowskie zapedy ponad wszystko

RafałS

Zapodziali się w parlamenty, a powinni w takim razie w Donbasie siedzieć od 9 lat, na pewno od 2.

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-12-16, 11:33:32
demokraci wojny zaczynaja, a republikanie je koncza. Nie wieadomo czy jest to ustawka, czy nie, ale i bym republiknow głosował... :wink:
:? Jeden $rockefeller. "Chiński wirus!" - tak trumpek uczył świat rządzić z poziomu konferencji medialnej. 8)

Jarek

Zawsze moga sie okneblowac, dobrze zapobiega, a im akurat do twarzy w tych kneblach...

admin

Fakt knebel dla tego chorego wyszczepa i "zebranko" powinno się odbyć! ;)

renia

Dwa dni temu moja kuzynka (2 lata starsza ode mnie) dostała udaru i leży na neurologii sparaliżowana. Kuzyn kilka lat młodszy ode mnie 6 dni temu nagle zemdlał, wzięła go karetka i miał operację na sercu... Ponoć teraz jest dobrze. Spytam się tak "dookoła" czy byli szczepieni, ale jestem na 90% pewna, że tak...

admin

Ale tu był chwalony za tę decyzję!  :D

Blackend

Cały kontynent trzeba było przed nim bronić.  :lol:

admin

A bo jeden zdrowy jest bardzo groźny dla idei "pandemii"... ;)

Blackend

Dokładnie, żadnych wyjątków.  8)

admin

:lol:
Ale że ludzie są nadal tak beznadziejnie mądrzy i w kolejki po wyszczep idą - tego się nie spodziewałem!  :shock:  :(
I jeszcze ministra Leszczyna, co 200tys. dóz chętnym za chwilę rozda!  :D
Aż chce się żyć wśród tak mądrych ludzi!   8)

renia

Zamiast 200 tys. dóz chętnym, mogłaby rozdać tyle kóz... 8) :lol:
A może lepiej nie, bo by jeszcze kozią grypę wymyślili... :? :lol:

Blackend

Oferowanie tzw. darmowych szczepionek, to wychodzenie przed szereg i marnotrawienie publicznych pieniędzy.
Niektórzy w wywiadach zasłaniają się konstytucją, że każdemu się należy, ale to nie prawda, na własne oczy w szpitalu widziałem chorych którzy nie kwalifikowali się do leczenia, bo przekroczyli 60 lat i byli przeznaczeni przez system do ostrzału.  8)
Co ciekawe sam Pfizer oficjalnie ostrzega, że zakrzepica może się pojawić wśród potencjalnych NOP-ów występujących po szczepieniu.  8)
Nie ma w tej sprawie oficjalnego stanowiska ministerstwa niezdrowia.

admin

Szkoda, że ludzie są tak mądrzy, że wierzą "fachowcom" - dlatego szkoda czasu na tłumaczenie.  :lol: