Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Mam znajomego, który zawsze na przełomie października-listopada był chory na anginę. Rok temu i w tym sezonie (wyszczepiony dwoma dozami) - przy tych samych objawach "zachorował na covid" - udokumentowany testem.  :lol:
To może taka propozycja dla naukowców na rewelacyjne i przełomowe badania naukowe: "skuteczność leczenia przeziębień, angin i innych sezonowych chorób grypopodobnych wirusem i szczepionką covid 19"...  8)

Sandman

U mnie w pracy  na tym dziale na 30 osób co rok szczyt przeziębień luty-marzec dziwnie sie łączy ze nawałem pracy za który nie ma dodatkowej kasy  :lol:.

Co rok nie ma w tym czasie 4-8 osób tak 2020 nie było 7(?)  byli przeziębieni jakieś około grypowe  sprawy. 2021 luty marzec na 8 osób na L4 5 wymazanych wirus.  :lol:

Dzwonił sanepid co jest grane ale skończyło sie tylko na wizycie ekipy dezynfekującej.  :D

Jarek

Ubywa wolność przybywa troski o nasze  kochane zdrowie.  8)

Blackend

Cytat: admin w 2021-11-14, 10:31:20
Mam znajomego, który zawsze na przełomie października-listopada był chory na anginę. Rok temu i w tym sezonie (wyszczepiony dwoma dozami) - przy tych samych objawach "zachorował na covid" - udokumentowany testem.  :lol:
To może taka propozycja dla naukowców na rewelacyjne i przełomowe badania naukowe: "skuteczność leczenia przeziębień, angin i innych sezonowych chorób grypopodobnych wirusem i szczepionką covid 19"...  8)

:lol: :lol:
Super pomysł, tym bardziej że mają ogromny materiał badawczy.  :lol:

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-11-14, 08:56:25
https://portal.abczdrowie.pl/zwalcza-komorki-rakowe-w-16-godzin-amerykanscy-onkolodzy-potwierdzaja#
Nie lepiej powrócić do walki z rakiem, zamiast tego nudnego covida...

Intrygujące, ale jestem mega ostrożny przy takich doniesieniach.  8)

admin

Cytat: Blackend w 2021-11-14, 10:53:35
:lol: :lol:
Super pomysł, tym bardziej że mają ogromny materiał badawczy.  :lol:

Właśnie!
A badania mogą być intratne, bo kohorta liczy parę milionów przypadków - starczy przeprowadzić ankietę typu: czy chorowałeś na grypę i inne choroby sezonowe w latach 2015-2019 i czy zachorowałeś na covid w latach 2020-2021 - do tego kilka bardziej szczegółowych standardowych pytań dotyczących interesujących badaczy chorób i... Zgłoszenie do Sztokholmu za przełomowe odkrycie typu: "jak nie kijem, to pałą, byle się szczepili"...  :?

admin

Cytat: Blackend w 2021-11-14, 10:55:24
https://portal.abczdrowie.pl/zwalcza-komorki-rakowe-w-16-godzin-amerykanscy-onkolodzy-potwierdzaja#

Jasne - do tego lecznicze właściwości rośliny są znane od lat, a w necie można kupić zatrzęsienie preparatów z bylicy i to "na wszystko"... ;)

Blackend

Najlepsze jajo jest takie, że pokazuje teraz żonie ten artykuł, a ona mi na to:
- no przecież teraz to zażywasz codziennie.

Nawet nie wiem co łykam tak mnie chorowanie interesuje.  :lol:

admin

admin

Cytat: Sandman w 2021-11-14, 10:44:35
U mnie w pracy  na tym dziale na 30 osób co rok szczyt przeziębień luty-marzec dziwnie sie łączy ze nawałem pracy za który nie ma dodatkowej kasy  :lol:.

Co rok nie ma w tym czasie 4-8 osób tak 2020 nie było 7(?)  byli przeziębieni jakieś około grypowe  sprawy. 2021 luty marzec na 8 osób na L4 5 wymazanych wirus.  :lol:

Dzwonił sanepid co jest grane ale skończyło sie tylko na wizycie ekipy dezynfekującej.  :D

Jak zaczną badać, to może "na ochotnika" zgłosić ten "przypadek", aby mieć wkład w wiekopomne dzieło... ;)

Sandman

8)

W tym samym czasie dzwoniłem na tele -poradę coś miałem z plecami a ze się na chorobach i lekach nie znam wiec dzwoniłem o jakiś receptę to lekarz  2 razy sie pytał czy nie mam objawów przeziębienia gorączki a ja : "Panie mnie tylko bardzo  dolna cześć pleców boli"   

Przepisał Opokan nawet nie trzeba było recepty i przeszło rozruszałem.

Wszyscy z jakimikolwiek objawami przeziębieniowymi byli wymazywani i teraz chyba znowu tak jest jak wróciły dodatki wirusowe od 1 listopada.

admin

A kto jest na tyle uczciwy, że przepuści dodatkowe koszenie kasiorki do "mizernych pensji"... ;)  :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2021-11-14, 11:01:24

Jasne - do tego lecznicze właściwości rośliny są znane od lat, a w necie można kupić zatrzęsienie preparatów z bylicy i to "na wszystko"... ;)
Potwierdzam, ja samodzielnie zrobionym maceratem olejowym wrotyczu (podobna roślina z takimi samymi substancjami czynnymi) zaleczylem sobie atopowe zmiany skórne i już ponad rok, jak nie wróciły. 8)

Sandman

Cytat: admin w 2021-11-14, 11:29:28
A kto jest na tyle uczciwy, że przepuści dodatkowe koszenie kasiorki do "mizernych pensji"... ;)  :lol:

Zdecydowana mniejszość niestety.

admin

admin

Cytat: Gavroche w 2021-11-14, 11:32:11
Cytat: admin w 2021-11-14, 11:01:24

Potwierdzam, ja samodzielnie zrobionym maceratem olejowym wrotyczu (podobna roślina z takimi samymi substancjami czynnymi) zaleczylem sobie atopowe zmiany skórne i już ponad rok, jak nie wróciły. 8)

SUPER!
Opatentować i zacząć rozprowadzać w necie - robimy start-up? ;)

Gavroche

:lol:
Ja to za leniwy jestem, może Renia ma jakąś panią od startupów?

RafałS

Cytat: admin w 2021-11-14, 11:41:04

SUPER!
Opatentować i zacząć rozprowadzać w necie - robimy start-up? ;)
No jasne że robimy!  :lol:
To będzie nasze "optymalne" odkrycie.  :wink: