Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Dokladnie - na początku myślałem że stać go na  załatwienie zgody na budowę elektrowni atomwej, w zamian za zamknięcie Turowa , a on Rutkowski show...

admin

Najważniejsze, że wesoło jest! ;)

RafałS

Nic się nie stało... Wszyscy zatrzymani, już zwolnieni, a wcześniejszych wyborów nie będzie. Pełna zgoda w po-pisie, czy tak na 95%?  :mrgreen:

admin

Cytat: Blackend w 2024-02-09, 13:53:40
Ale Kaczyński na wolności jest niezbędnym elementem utrzymania władzy przez Tuska. ;)

:lol:
To nie na moją głowę! ;)

Jarek

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-09, 14:04:33
Ale Kaczyński na wolności jest niezbędnym elementem utrzymania władzy przez Tuska. ;)

To nie na moją głowę! ;)
Problem w tym że gdyby zawiało w stronę pisu, to Naczelnik rzuci rękawice- to już nie ten Naczelnik co kiedyś- starość nie radość...

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-09, 14:03:40
Najważniejsze, że wesoło jest! ;)
Dokladnie...

Maniek

Cytat: RafałS w 2024-02-09, 14:04:17
Nic się nie stało... Wszyscy zatrzymani, już zwolnieni, a wcześniejszych wyborów nie będzie. Pełna zgoda w po-pisie, czy tak na 95%?  :mrgreen:
Pożyjemy, zobaczymy, wszystko przed nami. Myślę, że Giertych nie odpuści bandytom za prześladowania jego rodziny, Tusk też za jakże chwytliwego wśród niepełnosprawnych umysłowo niemieckiego dziadka, i gestapowca też nie będzie skory do litości.

Zresztą dlaczego mieć litość dla katów leppera, blidy, organizatorów stalinowskich przesłuchań starych ludzi, inwigilujących niewinnych ludzi, przesłuchujących kobiety podczas porodu pisowskich ubeków?
Nie wszystko da się wytłumaczyć spiskiem.

Ja bym nie odpuścił bandycie wyzywającym w od niemców, nie polaków, zdrajców, agentów dla politycznej korzyści. Przecież to największe kure..two jakie można sobie wyobrazić.

Maniek

Cytat: Jarek w 2024-02-09, 14:10:08
Cytat: admin w 2024-02-09, 14:04:33

To nie na moją głowę! ;)
Problem w tym że gdyby zawiało w stronę pisu, to Naczelnik rzuci rękawice- to już nie ten Naczelnik co kiedyś- starość nie radość...
Tusk, jak ich ładnie złoży, to ma dożywotnie rządzenie. 3/4 Polaków ma dość pisowskiego prostactwa, widać jak ładnie sondaże idą do góry. Serce rośnie. "maciej, maciej trzymaj się", hehehehehe

A jak nie rozliczy bandytów, to sondaże mogą się szybko zmienić... Igrzyska muszą być. Ja bym proponował na styl pisowski, najpierw kwity do tv, potem o 6 rano wyciąganie pisowców z chałup, ładna relacja, i masowe areszty wydobywcze. Tak po rok, bez widzenia z rodziną.
Jakby pięknie statystyki wykrywalności poszybowały, pisowcy by się bili, który pierwszy na świadka koronnego, hehhehehehe

Maniek

Jarek

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30684123,kolodziejczak-przyjechal-na-protest-rolnikow-nagle-pada-pytanie.html
Jaki pech że za tamtych przez  8 lat nie strajkowali, kolejny trup w szafie. Wina pisu w całej Europie... :lol:

RafałS

Wyjątkowa zgoda na po-pisie. Nowy-stary rząd tuski dla po-pisu nawet oddał nazwę "Wiadomości" (czy tam dziennik...). 8)

Jarek

Jarek

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-02-09, 20:39:46
https://youtu.be/5ly5gLvNyrA?si=oXnnBlfOtowzK7a1
To chyba nie ustawka - spontan ponad wszystko  :wink:
Fatalnie podprowadzani. Na korpo dystrybucja - spokój. 8)

Jarek

A mowi sie  cos na ten temat w ARD tusk ?

admin

Cytat: Jarek w 2024-02-09, 20:46:09
https://youtu.be/-Cbg_GmIx6o?si=pmnKViZ07sgjRt8M
Bardo do rzeczy - wypad z tym zielonym  kolchozem...

Dla tego komunia albo się sypnie, albo wróci prawnie do lat dziewięćdziesiątych.  8)
Obywatele obalą to brukselskie towarzystwo.  :D

Jarek

renia

Cytat: Jarek w 2024-02-09, 20:39:46
https://youtu.be/5ly5gLvNyrA?si=oXnnBlfOtowzK7a1
To chyba nie ustawka - spontan ponad wszystko  :wink:

:shock: Nie myślałam, że tak ostro będzie...