Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

To w Szwecji (mam tam bratanka) nie wolno podawać narodowości przestępcy...

renia

Ja mam "swoich ludzi" prawie na całym świecie... :lol: Działam lepiej niż Pegasus... :lol: ;-)

Jarek

Witamy w europa psychiatryk...

Jarek

Cytat: renia w 2024-02-14, 10:36:19
To w Szwecji (mam tam bratanka) nie wolno podawać narodowości przestępcy...
Tutaj to samo wprowadzaja - jak gwałt na nieletniej to bedzie wina eropejczyka...

Jarek

Cytat: renia w 2024-02-14, 10:37:45
Ja mam "swoich ludzi" prawie na całym świecie... :lol: Działam lepiej niż Pegasus... :lol: ;-)
Zetelne informacje :lol:

Jarek

A co tam w kandzie sie dzieje?

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-14, 09:32:26
Cytat: renia w 2024-02-14, 09:30:49
Zlikwidować to wszystko, przekaz musi być tylko jeden, jak na totalitaryzm przystało... 8) :lol: :|

Wiadomo, tylko niemieckie medium w Polkach i Polsce teraz jest na topie! ;)
W Davos 2015 został ustalony nowy ład medialny, nominowane zostały najbogatsze media tego swiata ARD - ZDF Nie było tam zadnego przedstwaiciela z TV PiS W   momencie ogłoszenia pandemii zaczał obowiazywac nowy porzadek medialny i kazdy z nas to poczuł Mnie osobiscie ten zamrdyzm medialny przeraza wdrazajay zielona komune. Natomiast pisowski zamordyzm medialny był smieszny a  wesoło było co miesiac... :lol:

RafałS

Jarek

Hehe  :lol:
Akurat znam niemiecki na poziomie mentalnym , co może być dla wielu niezrozumiałe ...

Jarek

Blackend

Cytat: admin w 2024-02-14, 09:40:13
:shock:
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/jaros%C5%82aw-kaczy%C5%84ski-robi-czystki-w-pis-i-traci-wiernego-genera%C5%82a-to-by%C5%82a-polityczna-egzekucja/ar-BB1ifJni?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=b84afa1ab74645adb943481dce9224bc&ei=11 - co to się teraz wyprawia w tym pisie! ;)

Robi czystki przed wyborami samorządowymi.  8)
Trudno będzie objeżdżać Polskę powiatową (trzon elektoratu pisu) mając Wojciechowskiego jako komisarza europejskiego współodpowiedzialnego za Zielony Ład.  8)

renia

Cytat: Jarek w 2024-02-14, 13:11:59
https://wpolityce.pl/swiat/681760-pakt-migracyjny-przyjety-w-pe-jaki-polske-czeka-katastrofa
O tym to chyba pisze dobre dwa lata, że po niemiecku będzie,  wiem z ARD...

Od przybytku głowa nie boli... 8) :lol: ;-)

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/NATO-i-wydatki-na-obronnosc-W-tym-roku-18-krajow-ma-osiagnac-cel-8695083.html

"Spodziewam się, że w tym roku 18 członków NATO osiągnie cel, jakim jest wydawanie co najmniej 2 proc. PKB na obronność - oświadczył w środę (...) sekretarz generalny Jens Stoltenberg."

Co by o Trumpie nie mówić, to jednak postawił na swoim, albo establishment jankeski ustami Trumpa.  8)
Tak czy owak zaczęli płacić.  8)

renia

:lol: Polska aż 4% :shock: Skuteczny jest... 8) Niemcy już 2 % płacą, ale za to nie dają KPO... :? :lol:

admin

KPO idzie na simensa.  8)

Jarek

renia

:lol: Błazenada, gorzej niż w Korei Północnej... :evil: :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2024-02-14, 16:37:53
U nas nie ma komuny, tylko u tamtych - niemiecka szkoła ... :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2024-02-14, 16:37:53