Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: renia w 2024-03-04, 11:25:21
Cytat: Blackend w 2024-03-04, 11:04:22
Cytat: renia w 2024-03-04, 10:36:40
Zaraz jeszcze zrobią bezrobocie i deflację, jak to dawniej "pieknie" było...Tylko ludzie się na tym nie znają i zamiast się cieszyć, to za granicę uciekali z tej naszej "zielonej wyspy"... :? :lol:

Czyli trzeba wzorem PRLu tak podnieść inflację, że aż nikt nie będzie uciekał. ;)

Nie ma co się porównywac do czasów PRL-u, kiedy to byliśmy praktycznie więzieni w swoim państwie - bez możliwości przekraczania granic. Wtedy była komuna radziecka, a teraz unijna zaczyna rosnąć w siłę... ;-)
[/quote
Europę zaorać-  taki jest plan...

Jarek

Jarek

https://youtu.be/FbFY7kRTTfY?si=ai650BbSz6LmbLFx
a tutaj na samym poczatku jest pokazyny fragment audycji dla dzieci w ARD ZDF pnad wszystko
Rakiety panstw Niemiec Francji Angli i nasz czołg, spieraja sie ktora lepsza i pokona  putina ...

renia

Cytat: Jarek w 2024-03-04, 13:08:48
https://youtu.be/FbFY7kRTTfY?si=ai650BbSz6LmbLFx
a tutaj na samym poczatku jest pokazyny fragment audycji dla dzieci w ARD ZDF pnad wszystko
Rakiety panstw Niemiec Francji Angli i nasz czołg, spieraja sie ktora lepsza i pokona  putina ...

Niepotrzebnie u Was uczą dzieci jak zniszczyć Putina, to już niedługo będzie nieaktualne, bo Hołownia go szybciej wgniecie w ziemię... 8) Pewnie butem to zrobi, bo chłopak ma talent... :lol:

admin

RafałS

Cytat: renia w 2024-03-04, 10:34:21
Ciekawe czy Tusk z Dudą polecą jednym samolotem 12 marca do USA wezwani "na dywanik", czy ze względów bezpieczeństwa, Tusk poleci osobno - tak jak w 2010 roku do Smoleńska... :roll: :wink:
Putin nie dałby rady zestrzelić 2 samoloty. Na pewno dałby. Najważniejsze co w TV puszczą. Szymon Endemol hołownia i kamysza już gotowe na zmianę warty? Nazi $rockefeller & Co. Jak zwykle na pewno tak.

RafałS

Cytat: renia w 2024-03-04, 11:25:21
Cytat: Blackend w 2024-03-04, 11:04:22
Cytat: renia w 2024-03-04, 10:36:40
Zaraz jeszcze zrobią bezrobocie i deflację, jak to dawniej "pieknie" było...Tylko ludzie się na tym nie znają i zamiast się cieszyć, to za granicę uciekali z tej naszej "zielonej wyspy"... :? :lol:

Czyli trzeba wzorem PRLu tak podnieść inflację, że aż nikt nie będzie uciekał. ;)

Nie ma co się porównywac do czasów PRL-u, kiedy to byliśmy praktycznie więzieni w swoim państwie - bez możliwości przekraczania granic. Wtedy była komuna radziecka, a teraz unijna zaczyna rosnąć w siłę... ;-)
Jedna jest komuna dla narodów - zachodnia original ($rockefeller & $rothschild est.) i nie ma lepszej w rozpiepszaniu gospodarek i narodów.

Blackend

Widocznie woli imigrantów. ;)

admin

Jarek

admin

Każdy zysk Orlenu to rabunek obywateli i impuls inflacyjny. Ale nie chce mi się tłumaczyć, bo po co mam się wysilać na próżno...  8)  :lol:

Jarek

Czyli tuskowe dobrze lepiej zarzadzay bo małe zyski mniej obywatel łupany  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2024-03-04, 18:16:14
Każdy zysk Orlenu to rabunek obywateli i impuls inflacyjny. Ale nie chce mi się tłumaczyć, bo po co mam się wysilać na próżno...  8)  :lol:
popre argumentem odpowiednim - spokojnie  :lol:

admin

:lol:
Prąd też powinien być jak najtańszy, ale "ja się na tym nie znam"...  8)

Jarek

Cytat: admin w 2024-03-04, 18:16:14
Impuls inflacyjny powoduje,  pis, i orlen, to juz zrozumiałem  :lol: A niemieckie, szwedzkie , angielskie, fracuskie, firmy panstwowe jaki powoduja  impuls inflacyjny ?  :lol: