Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A ile batów dostała ta młodzież za ten wybryk?  :shock: :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2024-03-17, 09:13:13
A ile batów dostała ta młodzież za ten wybryk?  :shock: :lol:
Oni cierpia na  klimatyczne depresje, i moga dewastowac. Maja nawet swoja siedzibe w Wrszawie fninasowana przez pierwszego podpalacza RP  :lol:

admin

:lol:
Problem niedoboru "psychiatrów" dla młodzieży natychmiast rozwiązałoby podawanie dowziewne maryśki - dlatego jest zakazana.  8)

RafałS

Raczej naciągane bo niby co faktycznie miałoby to rozwiązywać? 8)

admin

A tego to ja nie wiem, bo u mnie wszystkie "dzieci" zdrowe" i to bez maryśki... ;)

Zyon

Popatrzcie do czego to doprowadzilo. Pod tweetem Ziobry totalny sciek ze strony "usmiechnietych i wyksztalconych"
https://twitter.com/ZiobroPL/status/1768881110048514285
Work Buy Consume Die

admin

Bobas dobrze rokuje, bo go nie wychudziło.  8)
Gdzieś w mojej książce pisałem, że metabolczną przyczyną raka jest ... "odwrotna reakcja Pasteura" (każdy będzie sobie mógł samodzielnie przeczytać), a z białka organizm rakowca jest w stanie wyprodukować około 0,5kg glukozy na dobę w fazie przedśmiertnej - na takim przestawieniu metabolizmu nic nie pomoże "wycofać" raka.  :(

Maniek

Cytat: Zyon w 2024-03-17, 12:55:52
Popatrzcie do czego to doprowadzilo. Pod tweetem Ziobry totalny sciek ze strony "usmiechnietych i wyksztalconych"
https://twitter.com/ZiobroPL/status/1768881110048514285

Hehehehehe hehehehehe
JPRDL, ty tak na poważnie?

Maniek

Hehehehehe nie mogę. Ciekawe którędy mu ten żołądek i przełyk usuwali. No i jak ładnie po trzech chemiaxh wygląda. Zupełnie nie jak wszyscy inni. Naprawdę poziom naiwności i bezmyślności level hard. Sorry

Maniek

Rak przełyku, pierwsza lepsza strona na google. Ziobro jest tak chory, jak alkoholik Kamiński, albo głodujący wąsik.

W przypadku wszystkich postaci raka, które rozwinęły się w piersiowym lub brzusznym odcinku przełyku, leczenie z wyboru to operacja. Polega ona na wycięciu przełyku ? zazwyczaj konieczne jest jednoczesne otwarcie klatki piersiowej i jamy brzusznej, czasem wykonuje się także dodatkowe cięcie na szyi.

Bandyta dawno powinien siedzieć w areszcie i leczyć się w więziennym szpitalu. Jak Tusk nie rozliczy tych bydlaków, to przegra następne wybory, bo wykształceni i uśmiechnięci na to czekają.

Jarek

Ja bym się jednak wstrzymał  z diagnoza na chybił trafił ...

RafałS

Cytat: admin w 2024-03-17, 12:54:11
A tego to ja nie wiem, bo u mnie wszystkie "dzieci" zdrowe" i to bez maryśki... ;)
A ja się nie znam, ani nawet mnie nie interesuje  :lol: . Ale w praktyce skutki upalonych itd. niezawsze wyglądają tak różowo co z perspektywy lasu (bez urazy). :wink:

Jarek

To by trzeba przy przy browarku omówić  :lol:

Maniek

Cytat: Jarek w 2024-03-17, 16:12:36
Hehehehe, pewnie. Cóż za przypadkowa koincydencja...
Gratuluję stosowania cywilizowanych standardów w stosunku do pisowcow.

RafałS

Jarek

Cytat: Maniek w 2024-03-17, 16:20:09
Tak mi się napisało
To może ukamieniowac za symulowanie ...

RafałS

Maniek

Cytat: Jarek w 2024-03-17, 16:46:49
Cytat: Maniek w 2024-03-17, 16:20:09
Tak mi się napisało
To może ukamieniowac za symulowanie ...

Dlaczego?

Potraktować go uczciwie, ewentualnie w jego standardach, które sam stosował w stosunku do niewinnych ludzi. Czemu od razu być barbarzyńcą.
Co nie zmienia faktu, że cyganowi nie daje się wiary, nawet na słowo honoru. Albo szczególnie:)

Cygan powinien pokazać dokumenty, a nie robić szopkę dla upośledzonych.

Jarek

Wyluzuj,  niedługo będzie w Polsce praworzadnosc jak tutaj - niemiecka Bliżej i sprawiedliwiej  w Europie  już się nie da...