Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Grecję ratowli na siłę przed bankructwem... 8) :lol:

Jarek

Grecja definitywnie została wywłaszczona   w 2015 A w nagrodę   ze przyjeli euro,  zostawili im flagę i hymn...

RafałS

I śmieszny marsz z pomponami?

renia

Cytat: Jarek w 2024-04-15, 21:10:32
Grecja definitywnie została wywłaszczona   w 2015 A w nagrodę   ze przyjeli euro,  zostawili im flagę i hymn...

Bardzo wyrozumiali... 8)

kelin211

Macius jeden z czolowych szurow XD

Jarek

Cytat: renia w 2024-04-15, 22:24:14
Cytat: Jarek w 2024-04-15, 21:10:32

Bardzo wyrozumiali... 8)
Kumpel był na Krecie w czasie pandemii, na plazy kelnerzy w okneblowaniu ffp2 obslugiwali, a goscie hotelowi ,bez knebla dozwolne było  tylko na lezaku - jaki psychiatryk  :lol: Grecy jako niezalezny  narod, nigdy by nie wpadł na tak patologiczny pomysł - wiadmo kto rzadzi tym krajem :lol:.Ja natomiast byłem w tym czasie w Januszowie - Władysławowo :lol: Tłok scisk zero knebla , jakby nigdy pandemii nie było - tak było za pisu dyktatora Kaczynskiego. Musiałem sie psychicznie regenrowac, bo nie było gdzie oprocz jeszcze Szwecji  Unikalne filmiki z zyciea bezkneblowego pokazywałem niemcom - oczki przecierali ze zdumienia - taka ta ich praworzadnosc. A tacy Trzaskowski Tusk, i inni,  własnie robia  Grecje, bo oni niemcow kochaja... :lol:

Jarek

Niektórzy Polacy też Niemców kochaja nie mogą się doczekać niemieckiego porządku ... :lol:

RafałS

Cytat: kelin211 w 2024-04-16, 03:44:03
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej się nie umywa. :lol:

Jarek

Łykamy niemieckie pomysły jak pelikany i jeszcze dumni z tego jesteśmy...

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-04-16, 07:28:29
Ba! Najsolidniejszy. Nie wiem kogo tam jeszcze masz, ale raczej się nie umywa. :lol:
Teoretyk nic nie wnoszący zawsze będzie tylko teoretykiem... :lol:

Jarek

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Monstrualne-wyzwanie-klimatyczne-Ogromne-pieniadze-potrzebne-na-zielona-transformacje-w-UE-8726810.html
Dobra wiadomosc dla Polek I Polaków kolejny niemiecki pomysł Wybory do parlamentu Europa potwierdza zadowolenie ...

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-04-16, 08:17:22
Cytat: RafałS w 2024-04-16, 07:28:29
Teoretyk nic nie wnoszący zawsze będzie tylko teoretykiem... :lol:
A nie nie. Teoretyk z ruchem wprowadzonym do wyborów, jako jedyny i bezpartyjny z chwalonych tu teoretyków, daje szansę przetestowania w praktyce.

admin

:lol:
Poszło tak sobie, dlatego raczej nikt z ruchu bezpartyjnego do komunowyborów nie stanie.  :? ;)

renia

Cytat: Jarek w 2024-04-16, 08:22:26
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Monstrualne-wyzwanie-klimatyczne-Ogromne-pieniadze-potrzebne-na-zielona-transformacje-w-UE-8726810.html
Dobra wiadomosc dla Polek I Polaków kolejny niemiecki pomysł Wybory do parlamentu Europa potwierdza zadowolenie ...

Damy radę... 8) Planeta płonie, trzeba szybko działać.

RafałS

Cytat: admin w 2024-04-16, 08:44:11
Poszło tak sobie, dlatego raczej nikt z ruchu bezpartyjnego do komunowyborów nie stanie.  :? ;)
A bo to przez Jarka... :wink:

renia

Ci niby bezpartyjni, to są ukryte opcje... 8) :lol:

admin

Widaomo - ja na ten przykład to "ukryta opcja optymalna" przecież... ;)
Bez dwóch zadań  :lol: