Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-04-19, 08:27:18
Cytat: Jarek w 2024-04-18, 17:59:50
Natychmiast sprzedać Orlen   :lol:

Popieram.  :D
No chyba, że Kaczyński wróci, to wtedy to nie, bo on się przynajmniej kradzionym podzieli.  :lol:
Też popieram, bo jeżeli pisowcy kradli a ceną benzyny wyrównywali z kieszeni podatnika to jestem na tak Ale  jeśli się sprzeda uczciwej spółce zagranicznej i benzyna nie będzie  po 5 zl,   to mi taka  przedsiebiorczosc koło nosa loto Bo bulić będzie i tak trzeba  po 7 zł, a jak będzie zlodziejskie  euro,  to okolice  po dychu

RafałS

Przyszłość to BRICS. Amerolstwo kąsaniem własnego ogona (odcięciem Europy) przyspieszyło i swoje zwinięcie.

admin

https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/europa-odchodzi-od-diesla-w-polsce-spadek-jest-najwolniejszy/ar-AA1nh54b?ocid=msedgntp&cvid=e0d84feb9e2646448c8eb1ce5d7f0b76&ei=7 - odchodzi, bo nie ma w ofercie, tylko jakieś gówniane hybrydy z litrowym silnikiem benzynowym i jeszcze bardziej gówniane, jednorazowe elektryki...  8)
Jak się chce prawdziwe, porządne auto V-8 pod 7l pojemności to tylko z hameryki...  :(

Jarek

A kogo będzie stać takim jeździć, w Emiratach tylko...

admin

Największy wzrost sprzedaży aut w popisowej komunie przypada na auta luksusowe.  8)

Blackend

Teraz już mówią, że po '35roku spalinówki mogą być ale tylko na paliwo syntetyczne.  :lol:
Na benzynie i akcyzie są wszystkie budżety oparte, więc likwidując to, ja tego nie widzę.  :lol:

Jarek

A ja to widzę, bo sytem finasowy świata  się zmienia ...

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-04-19, 10:53:59
Teraz już mówią, że po '35roku spalinówki mogą być ale tylko na paliwo syntetyczne.  :lol:
Na benzynie i akcyzie są wszystkie budżety oparte, więc likwidując to, ja tego nie widzę.  :lol:
O armię chodzi

RafałS

Cytat: admin w 2024-04-19, 10:48:32
Największy wzrost sprzedaży aut w popisowej komunie przypada na auta luksusowe.  8)
Dyżurowanie srovido-tłuków już za nami. 8)

Jarek

:lol:
W ogole to auta bardzo awaryjne, i bardzo drogie w utrzymaniu. Duzo ludzi  mysli, ze wystarczy tylko  baterie ładowac, i przez 10 lat  i nic sie nie bedzie psuło... Tak jak z wiatrakami, bedzie tylko wiało, a prad dla elektrykow darmo dajom :wink:

Blackend

Niemieckimi wiatrakami w dodatku. ;)

Jarek

Tymi łopatkami to kajakiem wzdłuż Odry pp prąd  :lol:

Jarek

Niemieckie sztuczki z migrantami
Właśnie słucham debaty CDU - AfD
Do Niemiec od  2015 wjechało 10 mln migrantow Koszt tego szaleństwa, to 5,8 bilionow euro Żeby nie było, że tutaj ostanie 8 lat, nic nie robili  8)

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-04-19, 14:43:06
Niemieckie sztuczki z migrantami
Właśnie słucham debaty CDU - AfD
Do Niemiec od  2015 wjechało 10 mln migrantow Koszt tego szaleństwa, to 5,8 bilionow euro Żeby nie było, że tutaj ostanie 8 lat, nic nie robili  8)

No i dobrze, czym bardziej rozcieńczą swoje geny tym lepiej. ;)

Jarek

Jarek

https://zielony.onet.pl/przyroda/rozpoczeto-produkcje-bialka-z-powietrza-to-niezwykle-rozwiazanie/sr44d84
Rolników już nie potrzebują,   wystarczy sukcesywnie im obrzydzac pracowac Tak jak to obecnie Tusk robi - sami przestaną tyrac - głupota rządzących ich wykończy   8)

admin

:lol:
Komicy!
Mnie uczyli o "zupie pierwotnej" na biologii bodaj tak z 50 lat temu, ale że do takich idiotyzmów dojdzie w XXIw. - to się nie spodziewałem!  :shock: :lol: