Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

https://www.youtube.com/shorts/bj-FaXWtdUU

No jak ta Nawrocka mogła tak utuczyć to dziecko?
Nie ma wymówki, że genetycznie, bo sama potrafi o siebie zadbać.

admin

Blackend

No jak to tak, dopiero co były takie serdeczne pocałunki z Nawrockim? ;)

Blackend

Nie dopisałem, że jestem za, żeby nie było wątpliwości.  8)

admin

admin

Cytat: Blackend w 2025-09-08, 19:25:21No jak to tak, dopiero co były takie serdeczne pocałunki z Nawrockim? ;)

A tego to nie wiem, ale ponoć dzięki Prezesowi Tkoczowi. który gra w kosmicznej lidze (ponoć) mam być "zaproszony" do Nawrockiego, to powiem jak jest!
Oczywiście mogę się z tym Nawrockim spotkać, jak podjedzie do Włocławka, bo nie lubię korków warszawskich!
I uprzedzam - dresik, adidaski i kamizelka zdrowia - bo tak się noszę.  8) 

Blackend

Spoko, czasy się zmieniły i można mieć wystąpienie przed szanownym gremium uniwersyteckim w bojówkach, w czapce bejsbolówce i wydziaranym od stóp do głowy.  :D

admin

:lol:  :lol:  :lol:

Trzeba stawiać warunki nie do spełnienia - wtedy ma się święty spokój... ;)
Ale jak Bleckend mnie na marzec zaprosisz do Katowic - to będę, bo fajnie na Śląsk się jedzie A1! ;)

Blackend

No przecież, że zapraszam, jak tylko znajdziesz czas...  :D

admin

A to jak dostanę darmowy bilet VIP-owski "incognito" to wpadnę na tę pełnię zdrowia bez leków, pod warunkiem, że Pan prof. Frydrychowski, Pan Jerzy Zięba i Mr. Joel Salatin potwierdzą swój udział w konferencji "Pełnia zdrowia bez leków 2026r.".
Ewentualnie dla samego Mr. Salatin - przyjadę, bo to człowiek, który skutecznie walczy z systemem - a takie osoby są godne uwagi!
Przy czym główną atrakcją dla mnie będzie spotkanie z 8lackendem i gronem Przyjaciół, którzy będą mieli ochotę się ze mną spotkać. Będzie mi niezmiernie miło!

admin

Blackend

Na takie numery jak wyrzucanie, przywłaszczanie cudzych tablic rejestracyjnych trzeba być minimum euroosłem, wtedy nic nie grozi, nawet można benzynę bez umiaru rozliczać. ;)

admin

Na tym to polega, dlatego zawód "polityk" stał się dziedziczny w Polsce.  8)
Bo można kraść i brać łapówy bez konsekwencji.

admin

https://www.aftermarket.pl/domena/optymalni.pl/?utm_source=market_redirect&_track=c179ea86a27bc0e5311a90b09e333d9a - kupiłbym, ale jako osobie fizycznej - ta domena nie jest mi do niczego potrzebna! Jako osoba prawna - Prezes Fundacji im. lek.med. Jana Kwaśniewskiego - kupiłbym z sentymentu z pieniędzy Fundacji, trwoniąc niepotrzebnie pieniądze Darczyńców, bo zbieramy każdą złotówkę na kolejny, kosztowny projekt - traktowany priorytetowo, a do tego Fundacji też ta domena nie jest do niczego potrzebna.

Ale mam propozycję do odrzucenia - jako Tomasz Kwaśniewski - prawny właściciel znaku słowno-geaficznego "WBT OPTYMALNI" nr Z-219786 oraz słownego "OPTYMALNI" nr Z-219787 (znaki też nie są mi do niczego potrzebne - korzysta z nich nieodpłatnie OSO) miło by było, gdyby "właściciel" domeny OPTYMALNI.pl - przekazał ją bezpłatnie na rzecz Fundacji, w formie darowizny, ale na to nie liczę, bo znam życie...

Zauważam, że nie znaki, symbole czy "domeny", a osoby zaangażowane w propagowanie dowolnej idei są najistotniejsze. Przykładów potwierdzających mam aż nadto, również wśród wieloletnich "Optymalnych".
Dlatego wszystkich zainteresowanych w rozwoju Fundacji zapraszam do współpracy!

renia

Cytat: admin w 2025-09-09, 11:04:45Na tym to polega, dlatego zawód "polityk" stał się dziedziczny w Polsce.  8)
Bo można kraść i brać łapówy bez konsekwencji.

Do tego właśnie służą immunitety...

admin

Immunitet jest dla uczciwych ludzi, a bandyci z tego korzystają...  8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/ruch-narodowy-przeciwko-edukacji-zdrowotnej-krytykuj%C4%85-men/ar-AA1McZC0?ocid=msedgntp&cvid=68c12a7a5de748d58dceaf295b7db060&ei=7 - po takim przedmiocie przybędzie grubych dzieci , bo "experci" decyzyjni nadal nie rozróżniają zależności zdrowotnej od Proporcji BTW.

Blackend

Skończy się jak z drożdżówkami w szkolnych sklepikach.  8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/fala-krytyki-spad%C5%82a-na-mentzena-tak-zareagowa%C5%82-na-rosyjski-atak-dron%C3%B3w/ar-AA1MfNYR?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=5ec350fc097f4899a94d03bf30586ceb&ei=19 - napiszę delikatnie - Mentzen ma rację - a głupia jak but jest ta Żukowska i ta Trela płci męskiej. No ale na mnie fala krytyki nie spadnie, bo na szczęście nie jestem żadnym Mentzenem.

Blackend

Brzmi jak wiara w zapewnienia angielsko-francuskie przed II wś.  :lol: