Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-21, 16:23:48
Nie ma nic lepszego jak obrona pana swego łupkowego. Chyba sie sprawdza system "srokelfeler manipulant" funkcjonuje w zyciu codziennym... :lol: :lol:
Tak właśnie zajączkują, jak tuski dla $rockefeller. Sam wiesz za jakie judzenie masz płacone. 8)

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-07-21, 16:22:06
Promotorzy zajączkowej marzą żeby tubylcy (i nie tylko) marzyli żeby zadłużała ich zajączkowa. Teraz jej kolej...  :mrgreen:
Moze to proby docierania  do ludzi, zeby odrozniali złodziestwo. To pisowskie było be, a te tusowskie niemieckie jest super gut A  ten ktory jeszcze nie ukradł złotowki,(ewa) jest najwiekszym zagrozeniem dla najwiekszych złodzieji ktorzy kradna regularnie miliardy. Mało tego , zapowiadaja ze wiecej beda krasc :lol:
Dlatego jestem od tej chwili za wszystkim zakazami, podwyzkami, migrantami, zielonego ładu wiecej,  i wprowadzeniu wspolnej waluty euro. Łupac, łupac, łupac- a jak bedzie trzeba kneblowac i szczepic - chwalic niemieckiego pana, a wszystko co Polskie krytykowwac jako pisowskie zło...

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-07-21, 16:38:08
Cytat: Jarek w 2024-07-21, 16:23:48
Nie ma nic lepszego jak obrona pana swego łupkowego. Chyba sie sprawdza system "srokelfeler manipulant" funkcjonuje w zyciu codziennym... :lol: :lol:
Tak właśnie zajączkują, jak tuski dla $rockefeller. Sam wiesz za jakie judzenie masz płacone. 8)
Bronisz pana swego niemieckiego, i jeszcze masz pretensje do Polek i Polakow, ze nie bronia razem z toba - zaskakujesz mnie swoim zagospodarowniem srokelfeler company... :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-21, 16:44:11
Moze to proby docierania  do ludzi, zeby odrozniali złodziestwo. To pisowskie było be, a te tusowskie niemieckie jest super gut A  ten ktory jeszcze nie ukradł złotowki,(ewa) jest najwiekszym zagrozeniem dla najwiekszych złodzieji ktorzy kradna regularnie miliardy. Mało tego , zapowiadaja ze wiecej beda krasc :lol:
Dlatego jestem od tej chwili za wszystkim zakazami, podwyzkami, migrantami, zielonego ładu wiecej,  i wprowadzeniu wspolnej waluty euro. Łupac, łupac, łupac- a jak bedzie trzeba kneblowac i szczepic - chwalic niemieckiego pana, a wszystko co Polskie krytykowwac jako pisowskie zło...
Masz płacone więc jesteś obciążony obowiązkiem. A zajączkowa już nic nie może do końca kadencji bo ma być skłóconą opozycją przepoczwarzającą w establishment tuż po zagarnięciu potencjału. Tylko pobierać za przyzwolenie banko-korpo. :mrgreen:

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-21, 16:50:40
...masz pretensje...
Aleś uroił dziadek  :lol: . Zapytaj swojej zajączkowej czemu nie psioczy na amerolskie banko-korpo wprost tylko na słupa ursulę won.

Jarek

Zapytaj Urszuli niemieckiej dlaczego bronisz jej interesow, wtedy ja z Zajaczkowska chetnie porazmawiam po Polsku przy kawuni o zyciu :lol:

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-07-21, 16:55:21
Cytat: Jarek w 2024-07-21, 16:50:40
...masz pretensje...
Aleś uroił dziadek  :lol: . Zapytaj swojej zajączkowej czemu nie psioczy na amerolskie banko-korpo wprost tylko na słupa ursulę won.
Amyrykaniskie banko, jakies korpo, do tego pis :shock: I ja mam sie pytac atrakcyjnej  kobiety na poziomie, dlaczego pisioczy, i czy ma moze powiazania ze srokelfelrem? Rafał! Mam respelkt dla kobiet z klasa - a weryfikowac czyjes urojenia w tak zacnym towarzystwie, byloby nie na miejscu...  :lol:

RafałS

Judź dalej dziadek, "za to masz płacone".

Jarek

No mam płacone - zapomnialem :lol:

Jarek

Przeciez w pisowskiej nic nie wartej zlotowce nie bede brał  :lol:

Jarek

https://youtu.be/R4jHYEbzOdE?si=5UFOrsr5BQoZwo0I
Lewacki Wojewódzki - sportowcy powinni  propagować lewacka politykę patologicznej Unii Zawsze go miałem za czuba...

admin

Że niby Kuba to komuch i lgbt-owiec?   :shock:  :lol:

Jarek

stary mlodziutenki  komuch zTVN. Linia partyjna - kochaj niemiecka unię... :lol:
Kojarzy mi się z Urbanem w komunie. Teraz inaczej manipulują,  bo jak powiatowy powie ze euro przyjąć , bo lepsze od złotówki to
, 50 % poprze wejście do strefy wiecznego kryzysu Musimy przecież grekom dorównać w cenach - o
30% mają drożej w lidlu greckim  A euro  wybawią ich z kryzysu już ponad  20 lat  :lol:

Jarek

https://wyborcza.pl/7,75398,31161142,sondaz-rz-ponad-polowa-polakow-chce-odejscia-kaczynskiego.html
:lol:
I co z tego , jak ta sama  połowa Polaków pragnie być brutalnie dalej  łupana  przez Urszulę z Tuskiem na czele.. :lol:

Maniek

hehehe, ale w tym wątku cyrk.
Prawy i sprawiedliwy w swojej misji prawdziwego wolaka.

Nie ma to jak głosować za mejzami, piotrowiczami, wąskiami, kryżami, i największym starym komuchem i pedałem kaczyńskim, a wyzywać innych od komuchów.

Pod latarnią najciemniej herr Jaroslav? hehehehehe

Podziwiam prostotę i naiwność, strasznie łatwo porwać tłuszczę prostymi, nieskomplikowanymi hasłami, i wykreowaną bajkową rzeczywistością, zupełnie odwrotną od realnej.

Dom wariatów.

renia

Cytat: Jarek w 2024-07-21, 20:13:16
Przeciez w pisowskiej nic nie wartej zlotowce nie bede brał  :lol:

Po co sobie ręce "brudzić"... :lol: :-)

Jarek

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-nowy-europosel-wrocil-do-wiezienia-po-zaprzysiezeniu-w-bruks,nId,7682159#crp_state=1
Tacy to mają uznanie społeczne Urszula pani od Tuska, to samo, im więcej Polakówlupie  tym większeTusk ma  poparcie... :lol:

admin

Jakaś kolorowa go zastąpi ponoć!  :shock:  :?