Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Hiperwentylacja i alkaloza oddechowa a dieta optymalna

Zaczęty przez MarcinB, 2006-08-02, 17:08:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

MarcinB

Ale o co Ci w sumie chodzi? Wytłumacz dokładniej? Jaki chaos?

MarcinB

A co do innych książek to podaje jeszcze jedno konto z beletrystyką. Ktos mnie prosiło Łysiaka na mail. Tutaj cos jest. Mam gdzieś więcej ale muszę poszukać a teraz się uczę więc te dwie muszą starczyć.

http://mail.google.com/mail/
login  : fribuki
hasło  : jestmidobrze

Po tego Łysiaka to proszę się zgłosić za kilka dni na maila. Pozdrawiam

Hana

MarcinB---" Modlitwe zaby" 1 i 2 tom kupisz w EMPIKU

Szukam ksiazki--"Rozwoj potegi woli" i "Eleusis"-   Stefana Batorego

MarcinB

II mam a I chciałem w ebooku. Ale chyba będę musiał kupic w empiku. Tych co Ty chcesz niestey nie posiadam:(

Hana

Te ksiazki sa autorstwa  Wincentego Lutoslawskiego, -filozofa wykladajacego na ww.Uniwersytecie.
Czytales  ksiazki  Rama-Czaraki--"Hatha-Joga", czy "Nauka o oddychaniu?

baska

CytatKtos mnie prosiło Łysiaka na mail. Tutaj cos jest. Mam gdzieś więcej ale muszę poszukać a teraz się uczę więc te dwie muszą starczyć.
"Rzeczpospolita klamcow. Salon" - ksiazka, ktora otworzyla mi oczy na "pewne" rzeczy.
CytatPo tego Łysiaka to proszę się zgłosić za kilka dni na maila
Dzieki :)

MarcinB

Hana nie nie czytałem.
Baśka  - dzis pójdzie do Ciebie cały pack na email. Pozdrawiam

Hana

Jak mozesz  takich pozycji nie znac --autorzy tych ksiazek zajmuja sie problemem oddychania, podkreslaja wage oddychania rytmicznego.
Jogowie przy pomocy rytmicznego oddychania ujarzmiaja sily swego organizmu i staja sie zdolnymi pochlaniac znaczne zapasy "prany", ktora znajduje sie do ich
rozporzadzenia pod progiem swiadomej woli.

MarcinB

Jeszcze nie czytałem że tak powiem. Na razie czytałem Sissona i czekam na ksiażkę Orra. Czytałem też Yooganandę i pare innych mniej ważnych. SAmego Buteyko jest kilka ksiazek. Wszystkiego po prostu jeszcze nie zdążyłem. Pozdrawiam

SzymonNM100

MarcinB

Już się wysyła Łysiak. Bedzie za jakieś poł godziny. Pozdrawiam

MarcinB

Walduś Łysiak już poszedł:)) Idę na spacerek . To wszyscy są zgodni że jest zdrowe:)) POzdrawiam

baska

MarcinB

Nie ma za co. Trzmajcie kciuki jutro za egzamin. Starcie o 14:30. Pozdrawiam i dziś długa noc przede mną.

MarcinB

Ni i zdałem. Dostałem państwowe trzy:)))) Jeszcze tylko dwa egzaminy i w sumie studia z głowy:)

SzymonNM100

MarcinB

Dzieki. A tak wogole to nie dostalem od Ciebie super Memo. Pozdrawiam

Hana

MarcinB-gratuluje, ale juz nie zanizaj sredniej!!

SzymonNM100

Rzeczywiście, umknęło mi to w nawale zajęć. Przepraszam. Supermemo wyślę Ci dzisiaj. Pozdrawiam

SzymonNM100