Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Do wszystkich cukrzyków

Zaczęty przez Marek Mitruś, 2006-09-27, 14:27:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

zbynek

Cytat: sabina w 2006-09-30, 20:21:07
Cytat: zbynek w 2006-09-30, 18:36:58
Mnie też nie przeszkadza. 8)
Zbynku, a wiesz jak pozbywaj± się faceci nadmiaru testosteronu?. Cito :shock: :evil: :lol: :lol: :lol: niestety, w większo¶ci przypadków.
No dobra, przecież  to nie na temat......   i pomyśleć że „awatar” odwróci uwagę od zasadniczego tematu cukrzycy 8) :lol:

zbynek

W tej sprawie, w tym temacie było już bez liku wątków, jak ktoś ma czas niech czyta:
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=14169&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ewa

:lol: Zbierałam się, zeby zasugerować Sławkowi zmianę awataru z harcerzyka na jakiś inny  :D

elmo

Moze,ktos zalozy nowy wątek -"awarat", bo to sie ma nijak do tego watku  :mrgreen: :roll: :mrgreen:,a potem jeszcze "psy" ,"koty" "pająki" itd itp  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marek Mitruś

Może się to wyda dziwne, ale widziałem wczorajszy awatar zbynka i dzisiaj po przebudzeniu, rano, przypomniałem go sobie i całą tę sytuację, która miała też ze mną wspólnego i zaczęły nachodzić mi różne myśli. Chcę je teraz przedstawić. Przyszło mi mianowicie na myśl apropo analizowania tego awataru, że największą głupotą jest niewolnictwo. Dorównywanie innym i bycie "mądrzejszymi" niż są inni. Np. wśród grupki osób jeden z nich będzie miał ochotę na alkohol i wszyscy zaczną przyznawać mu "rację" i zaczną bez wyjątku pić. To samo z narkotykami i seksem. Nawet jeśli wiedzą, że to jest głupota. Jeśli zaś chodzi o sprawy takie jak np. żywienie optymalne, to tylko nieliczni się zdecydują na tego typu "przedsięwzięcie". Zacytuję Staszica, którego słowa odzwierciedlają tę sytuację: "Dwóch, często jeden (...): <<Chcę wojny>> - rzecze. Natychmiast kilkadziesiąt milionów ludzi (...) zarzyna się wspólnie dla dogodzenia woli jednego." (Epoka 1, Księga 1, str. 1 "Ród Ludzki"). Albo inna sytuacja, lecz tego samego typu, kiedy jeden mówi "bądźmy uczciwi" naraz wszyscy dążą do uczciwości, a jeden znowu następnie bucha śmiechem z przerażenia i już część przechodzi na drugą stronę. Już są podzieleni. Jak aniołowie niebiescy z Lucyferem i jego bandą.
W końcu doszedłem chyba do właściwego wniosku, że jest to uwarunkowane, że można z tego niewolnictwa wyjść. Co o tym wy myślicie?

lutonn

awatar aaa to tak sie nazywa i wszyscy udaja ze wiedza o co chodzi hehehe :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slawek

Cytat: Ewa w 2006-10-01, 10:35:48
:lol: Zbierałam się, zeby zasugerować Sławkowi zmianę awataru z harcerzyka na jakiś inny  :D
Ale to był Sindbad ;)

P.S.
dlatego że ktoś ...... ;(

Ewa

No taaak ... Mitruś tu robi zamęt z avatarami :o