Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Głodówka, Wegetarianizm - gdzie leży prawda?

Zaczęty przez Robert, 2006-10-29, 10:29:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kryanna

Cytat: Zyon w 2016-06-09, 21:53:59
Kreatywnosc wegeczubkow jest zdumiewajaca  :lol:
http://wawalove.pl/U-tego-rzeznika-nie-kupicie-miesa-W-Warszawie-powstanie-pierwszy-weganski-sklep-miesny-a22952?src01=6a4c8&src02=facebook_wawalove
Mnie jedno zastanawia już od dawna. Niech sobie ludziska ją co chcą ale czemu tak tęsknią za mięsem choćby w nazwie albo w tym fuj mięsnym smaku?! Coś mi tu nie gra  :shock:

renia

Może my z mięsa mielonego będziemy lepić warzywa a z żółtek banany? :shock: :lol:

administ

Cytat: Kryanna w 2016-06-10, 10:49:44
ale czemu tak tęsknią za mięsem choćby w nazwie albo w tym fuj mięsnym smaku?! Coś mi tu nie gra  :shock:

Bo wszystko co smaczne jest na szczęście "niezdrowe" i "rakotwórcze", a natura degeneratów jest taka, że lubią próbować, co zakazane i szkodliwe.
I stąd te nieszczęścia... ;)

Bobby

Dzieli ona ludzi na tych normalnych i degeneratów (odmieńców), przestępców.

Gavroche

Nic podobnego, to "dawka czyni truciznę", a nie używanie, a tym bardziej prohibicja. ;)

administ

grenis

Bobby

Cytat: Gavroche w 2016-06-11, 11:59:42
Nic podobnego, to "dawka czyni truciznę", a nie używanie, a tym bardziej prohibicja. ;)

Byle tylko nie przegiąć.

Gavroche

Trzeba mieć dobre prawo jazdy na środki psychoaktywne, a i wiedzę, których lepiej nie tykać. ;)

Bobby

Bobby

Harm reduction. Zero tolerancji dla tolerancji.

Bobby

Cytat: Gavroche w 2016-06-11, 15:16:57
Trzeba mieć dobre prawo jazdy na środki psychoaktywne, a i wiedzę, których lepiej nie tykać. ;)
Ważne żeby nie jeść bezmięsnej amfetaminy. Nie to, że nie dobra, ale dla zasady.

renia

Przcież weganizm jest humanitarny i zdrowy... :shock: 8)

Anulka177

renia

Ci rodzice nie widzą tego, że źle robią, bo sami mają mózgi zdegenerowane... :?

administ

Najlepiej na siłę zalecić jaką dietę tłuszczową...  8) ;)

renia

Nic na siłę...W końcu mamy tę wyspę wolności czy nie? :shock: 8)

administ