Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

renia

Cytat: admin w 2023-11-29, 11:22:38
Cytat: renia w 2023-11-29, 10:18:25
Cytat: admin w 2023-11-29, 08:32:30
W planach pisowskich to CPK miał zarżnąć wszystkoe lotniska po Paryż i Rzym w Euopie - dlatego nie będą tuskowcy budować! ;)  :lol:
Takie coś jak planował pis to tylko do przeładunku chińskich towarów byłoby rentowne, na cooczywiście hameryka nie wyda zgody.
No ale to moje zdanie, z którym się nikt nie liczy, bo głupio rozprawiam wg decyzyjnych o ile tu jeszcze który zagląda...  :lol:

To wygląda na zdanie opozycyjnych (jeszcze) mediów... :lol:
A co mnie tam jakieś "media" - mam ten luksus, że tu mogę swobodnie wyrażąć swoje zdanie i żaden "siekierkowy administrator" mnie nie ogranicza!  :shock: ;)

Do czasu... :twisted: ;-) Aż Unia cenzurę wrzuci... 8)

admin

:lol:
Wszystko możliwe... ;)  :(

Blackend

RafałS

Uznam i tak jest prezydenta Czopa  8) . Jak coś to pozostałe zamawiam ja.  :wink:

Blackend

My mamy lepiej, bo w razie co, to możemy sprzedać San Escobar. ;)

RafałS

Cytat: Blackend w 2023-11-29, 22:01:43
My mamy lepiej, bo w razie co, to możemy sprzedać San Escobar. ;)
Zamki na piasku. :wink:

Jarek

Nigdy nie byliśmy okupantami, i nie jesteśmy, w porównaniu  do tych co nam tak gospodarczo imponują...

renia

Oni mieli sobie lepiej, kolonie i obozy... Sam relaks i turystyka... ;-)

Jarek

Głód w Afryce - za miskę ryżu im robią- Indie to samo , tak to kazdy potrafi gospodarzyć...

admin

Cytat: renia w 2023-11-29, 22:19:52
Cytat: Jarek w 2023-11-29, 20:28:39
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kryzys-budzetowy-w-Niemczech-Grecy-Sprzedajcie-swoje-wyspy-8654980.html
Ponieśli i wilka...

Karma wraca...  8) Gdy jest niestrawna... :lol: ;-)

:lol:
Ciekawe kiedy Niemcy dojdą do wniosku, że zbawianie świata przed "ociepleniem klimatu" to przekręt który ich dobija?  8)
"Fit35" i robaki na deser..  :lol:

Jarek

Problem w tym,  że narzucają innym ekokomune - (szantaz gospodarczy ) Chyba że  bajka o Naczelniku - nie  ma kasy na elektrownie jądrową, bo na 500+ rozdali ... :lol:

Jarek

Naszczescie na wiatraki zostawili trochę grosza...

renia

:lol: Ptaki giną przez farmy wiatrowe, a aktywiści nie przyklejają się do wiatraków,
ani do ich turbin, żeby sobie "polatać" 8) :lol:...

https://energetyka24.com/co-roku-przez-turbiny-wiatrowe-ginie-nawet-pol-miliona-ptakow

admin

Ale to "dobór naturalny" w czystej postaci... ;)
Tylko na dobre tym ptakom wyjdzie.  8)
Szkoda, że nie podają ile statystycznego ptaka ginie na wiatrak. Przypuszczalnie to drobny procent, ale pół miliona to "dobrze brzmi".  8)

Jarek

Przecież Niemcy  najwieksi miłośnicy zwierząt... :lol:

admin

https://www.money.pl/gospodarka/cudowny-lek-na-odchudzanie-swiatowy-koncern-podjal-decyzje-6969074532178432a.html - co za brak wdzięczności, że sami rezygnowali z powodu drobnych skutków ubocznych typu rozwolnienie!  :shock:
Bycie królikiem doświadczalnym wymaga przecież wyrzeczeń! ;)

Jarek

Sprawia przyjemnosc byc zniewalanym...