Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Nas chcą gościnnie do tej strefy zaprosić. :D A jeszcze niektórym się to nie podoba... :lol:
A tak na serio, to według mnie, bez referendum nie powinni tego robić.

renia

Cytat: Jarek w 2024-04-02, 10:28:30
Zdecydowanie typ nordycki - nie ma żadnych wątpliwości...

Słowiański na pewno nie... :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2024-04-02, 19:57:13
Nas chcą gościnnie do tej strefy zaprosić. :D A jeszcze niektórym się to nie podoba... :lol:
A tak na serio, to według mnie, bez referendum nie powinni tego robić.
Wszystkim portfele wydrenowali euro cwaniaki - tylko  nam będą dopłacać...   

renia

Ale część złota i rezerwy walutowej byśmy musieli Unii dać za przyjęcie nas do tego eurokołchozu...

admin

Nie wolno, bo to złoto przygotowane jest na wywiezienie do Londynu, aby popis się tam mógł bawić, gdy Ruscy dojdą do Wisły w pierwszym rzucie WWIII  8)
Ale długo się nie pobawią, bo wojna będzie błyskawiczna - parę wybuchów i po sprawie.  :lol:
I wreszcie "prawi i sprawiedliwi" doczekają się zapowiadanej apokalipsy.  :?

Jarek

Zrabowane pisowskie złoto w partyjnym banku  :lol:

admin

Na papierze... ;)

Jarek

W sumie wszystko się pisowcom udało z  programu- Polska w ruinie - wina pisu -   oprócz, euro po 5 zł...  :lol:

admin

:lol:
Ale Tuskowe jak pisowe dzielnie walczą dalej o komunizm dla Polek...  8)

Jarek

https://youtube.com/shorts/YZcWu-wCd7o?si=RLTwg2MDIp-0BdGB
Pasożyt Szeneszyn komuch zawsze na krzywego, i zawsze w sztabie przy korycie, lub blisko koryta ...

renia

Ja miałam okazję ją na żywo słuchać. Tak samo skrzeczy bez sensu... :lol:

admin

Ale Reniu, tu nie o skrzek chodzi, tylko o rozsądną wypowiedź tej drugiej Polki.  8)
Rozgonienie brukselskich biurokratów jest konieczne, aby Unia odetchnęła "pełną piersią" produkując co2 bez żadnych ograniczeń... ;)

Jarek

A mi chodziło o komunistów w tym rządzie, plus silne  zaplecze pasożytów...

admin

Przecież od 44r. w tym kraju rządzą komuniści, to co za różnica, czy teraz od Tuska, czy wcześniej z pisu?  :?
Komuch na komuchu, komuchem pogania. Dlatego są wiecznie u żłóbka.  8)
TKM, uwłaszczenie się na spółkach skarbu państwa - cała komusza polityka od zawsze.  :(

Jarek

Cytat: admin w 2024-04-04, 12:17:46
Przecież od 44r. w tym kraju rządzą komuniści, to co za różnica, czy teraz od Tuska, czy wcześniej z pisu?  :?
Komuch na komuchu, komuchem pogania. Dlatego są wiecznie u żłóbka.  8)
TKM, uwłaszczenie się na spółkach skarbu państwa - cała komusza polityka od zawsze.  :(
Ja myślałem, że przegrana pisu, to koniec komunizmu w Polsce -  wolność  Nawet, gorzej, i drozej może być, byle pis nie rządził... wiec jest ok.

admin

PiS rozkomuszył do reszty Polki, więc inaczej już się nie da rządzić jak tylko przez komuszenie, póki nie braknie pieniędzy na rozdawnictwo.  8)
Wtedy dopiero przetrzeźwieje naród jak w 89r., ale to inna bajka. Dług Polski jest tak wielki, ż tylko "wojna z Putinem" się marzy "rządzącym", bo to sobie tego typu "reset" dla Polek ubzdurali.
Ale to nie moje sprawy...  :lol:

Jarek

Nie da się rządzić,  jak Tusk rzadzi, dlatego dlasza  wina pisu za całe zło jest konieczna... :lol:
Ostatnio slyszalem,  że zielony ład to pomysł pisu, który Bruksela podłapała, i teraz wdraża ... :lol:

admin

Morawiecki podpisał, to będzie "zielony ład", no chyba, że Polki się zbuntują, co jest mało prawdopodobne.  8)

renia

Cytat: admin w 2024-04-04, 12:06:38
Ale Reniu, tu nie o skrzek chodzi, tylko o rozsądną wypowiedź tej drugiej Polki.  8)
Rozgonienie brukselskich biurokratów jest konieczne, aby Unia odetchnęła "pełną piersią" produkując co2 bez żadnych ograniczeń... ;)

Zgadzam się z Tobą Tomaszu i z tą drugą panią (która nie skrzeczy)... :lol: