Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Wrzucą trzy różne diety do jednego kotła i mieszają...oj mieszają... :lol: Widać, że autorka tego artykułu nawet nie wie o czym pisze... :?

Teresa Stachurska

Ja tam skomentowałam ;) 

jerzy555

:) czytałem :)

tss Onet Zobacz profil tss:
tss Onet Zobacz profil
Matko! Nadmiar tłuszczu? Wątroba lubi go najbardziej - http://www.stachurska.eu i dla subordynowanych się pięknie odpłaca wytwarzając ATP - najlepsze źródło energii dla mózgu i innych naszych organów - http:... rozwiń całość//www.stachurska.eu . Sprawdzone :-)

Teresa Stachurska

Szkoda, że nie ma ze 100 osób, które komentowałyby absurdalne informacje. Że o tysiącu nie wspomnę :)     

jerzy555

Cytat: Teresa Stachurska w 2012-02-28, 11:09:05
Szkoda, że nie ma ze 100 osób, które komentowałyby absurdalne informacje. Że o tysiącu nie wspomnę :)     

ciekawe ile w Polsce jest takich osób które miałyby siłę przebicia w takiej sprawie. Nawet Wałęsa nie pomógł czyli walka z wiatrakami. Może trzymajmy tę wiedzę dla siebie i czekajmy na zainteresowanie się nami przez osoby spostrzegawcze :)

jerzy555

"Od dziesięcioleci słyszymy, że nasycone tłuszcze zatykają tętnice i powodują choroby serca. Jest tylko jeden problem: nikt tego nigdy nie udowodnił. Sprawdź w raporcie specjalnym Men's Health, czy mamy do czynienia z Wielkim Tłustym Kłamstwem."

http://www.menshealth.pl/dieta/Czy-zle-tluszcze-sa-naprawde-zle-4345.html

Blackend

Cytat: jerzy555 w 2012-02-28, 11:31:05
Nawet Wałęsa nie pomógł czyli walka z wiatrakami.

Być u źródła i nie skorzystać?  :shock: - "ech", marność to jest ;)

renia

Ze źródła rzucił się na szeroką wodę... :?

Radzio

A w pracy, co robicie w pracy?  :(

Bo nie wiem, czy się zapisać. ;) :D :D

renia

Do kogo to pytanie kierujesz Radzio?

Radzio

Zaniepokoił Cię mój "wyraz twarzy", Reniu?

jerzy555

Cytat: Radzio w 2012-02-28, 13:18:10

ja w pracy łażę(i pracuję) pół dnia po terenie a pół dnia siedzę i czytam internet :)

renia

Cytat: Radzio w 2012-02-28, 13:24:24
Zaniepokoił Cię mój "wyraz twarzy", Reniu?

Kiepska mina... :(  

:lol:

renia

Ja dzisiaj przywiozłam nabiał do sklepu i starczy... :D

jerzy555

Cytat: Radzio w 2012-02-28, 13:18:10

ja w pracy pół dnia łażę(i pracuję) a drugie pół siedzę i czytam internet :)

renia

Dwa razy to napisałeś, to znaczy, że więcej jest tego chodzenia i siedzenia... :lol: Może pracujesz na dwa etaty... :roll:

jerzy555

Cytat: renia w 2012-02-28, 13:30:58
Dwa razy to napisałeś, to znaczy, że więcej jest tego chodzenia i siedzenia... :lol: Może pracujesz na dwa etaty... :roll:

tak, dwa razy, bo to pierwsze napisało się wewnątrz :)

jerzy555

etatów jest sporo u mnie i wybieram sobie codziennie inny...zależnie od humoru i chęci :)

Radzio

Dwa głosy, to jeszcze nie jest najlepszy punkt odniesienia, dla moich rozterek. :D
Ale!
Ale już coś tak czuję, że jednak się zapiszę, tylko muszę być cierpliwy, ponieważ interesujący wakat chwilowo jest zajęty.  :lol:

Blackend

Ja nie robie nic - tylko kawę chłepczę  :D
Nie mogę za dużo pracować, bo zacznę zarabiać, a potem są mysli nieczyste i zawrotu głowy na szopingu można dostać ;)