Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Blackend w 2015-08-22, 09:50:27
No pewnie, te poprawiające się humory na wiosnę, coś pięknego.  :D
A wcześniej wariatkowo niedoświetlonych...

Blackend

Bo najpierw musi się pogorszyć żeby lepsze docenić. ;)

administ

Lubię takie zjawiska...  :D
Zawsze jakieś nowe zarazy przynoszą.  8)

zofijeczka

Ech powinnam widzę astronomiczne zjawisko tu dać.  Nic. Jest w ciekawostkach.

zofijeczka

To mi przypomniało, że czekamy na nowe muzeum archeoligiczne w Gizie. Ma być większe o obecnego i pokazywać, to co teraz gęsto upchane w magazynach.
Tylko ciekawe czy będzie to możliwe wobec sytuacji które się tam rozwijają i niszczą ślady pierwszych tam ośrodków  kultur.
Gdy byłam w Berlińskim muzeum to co było wywiezione z bliskiego wschdu (wygrabione? Jaki to miało wtedy status?)  Robi ogromne wrażenie. Oby takie wywiexione skarby nie były wkrótce jedynymi śladami ówczesnych cywilizacji.

RafałS

Pogoda taka akurat na rozpoczęcie wakacji.  :)

administ

A bo o dzień się spóźniło... ;)

RafałS

Pogódka akuratnia ostatnio. Nocą deszcz, w dzień pogodnie.  :)

zofijeczka

a w którym to regionie tak jest? bo u nas wczoraj w dzień Padało [ wawa] - w nocy nie pamiętam ale chyba nie.

RafałS

Południowo-zachodowo bardziej. Przyjemnie się zrobiło bo jeszcze 2 dni wstecz był gorunc.  :wink:

zofijeczka

Tak zdecydowanie jest pogoda super - u nas w dzień było i słońce i chmury więc dla każdego coś.

RafałS

Otwartymi oknami pająki ciągną, na zimowisko.  :wink:

zofijeczka

:) my mamy w domu dwa o których wiem - jeden wyłapuje w kuchni ew. muchy owocówki, drugi siedzi w kącie w pokoju i za każdym odkurzaniem chowa się do torby.

RafałS

A ja mam słoik. Odsyłam nim emigrantów, za okno. Ale co któregoś pomijam, jak takiego co mi ostatnio pod łóżko wlazł, a mnie się już nie chciało.  :lol:

zofijeczka

:) był bardziej wygimnastykowany! :D

RafałS

No nie wiem, nie wiem.  :wink:

zofijeczka