Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

U nas, po parnym upale, jest też teraz burza...tak prawdziwa z piorunami i grzmotami i deszczem oczywiście... 8)

Zyon

zazdroszcze, u nas 25 i slonce ohydnie przygrzewa, lekki wiaterek...
Work Buy Consume Die

renia

...macie gorsze warunki do życia niż ci w tropiku...  :shock:

renia

Ja Ci mogę powiedzieć jaka wczoraj była... 8)

Dasna

Cytat: renia w 2014-04-15, 09:25:30
Ja Ci mogę powiedzieć jaka wczoraj była... 8)
Ja Ci też. 8) :lol:

RafałS

Ziąb nastał, mrok i mokrość. Biofotodiody mało dziś użyteczne, a i do biopiezoelektryków odkształcania pogoda nie motywuje. Nici z czystej energii. Nawet o ogrzewaniu przypomniałem sobie po dłuższej przerwie.  :)

Zyon

Niestety nawet nie pozyteczni jakich pelno dookola
Work Buy Consume Die

renia

Ale w razie zachorowań to odpowiedzialnych nie ma... :?

Radzio

Las traci przejrzystość. :D

Radzio

Cytat: Zyon w 2014-04-22, 09:00:29
NASA oficjalnie przyznalo http://www.collective-evolution.com/2014/04/18/nasa-admits-to-chemtrails-as-they-propose-spraying-stratospheric-aerosols-into-earths-atmosphere/

Globalne ocieplenie wciąż żywe- tym razem ratunku należy spodziewać się ze strony CIA i Nasa. ;)
Kociołek. :lol:
Może jednak dołożyć sobie tego jajcarskiego białka nieco. Lepiej żyć krócej, ale w zdrowiu, niż z aerozolem nad głową. Ktoś wie? :D ;)

RafałS

Hmmm... Trochę słońca, trochę deszczu, niby to na burzę idzie, a to znowuż odpuszcza. Do tego ciepło, miło i ten zapach bzu wkradający się zza okna. Ach ach!  :)

Zyon

No nie moge sie doczekac tych burz, tego fajnego ozonowego powietrza, zwariowac idzie w tej dusznocie  :?. Jezeli bedzie lalo caly miesiac to bede happy totalnie, zwlaszcza jak bedzie lalo z rana, to po treningu na prysznic sobie wyskocze  :D
Work Buy Consume Die

RafałS

E tam lanie, by mi to plany rekreacyjne popsowało.  8)

renia

Cytat: RafałS w 2014-04-23, 14:37:56
Hmmm... Trochę słońca, trochę deszczu, niby to na burzę idzie, a to znowuż odpuszcza. Do tego ciepło, miło i ten zapach bzu wkradający się zza okna. Ach ach!  :)

U nas jeszcze nie kwitnie... :?

RafałS

U mnie skończy się  :( , w prowincjach północnych zacznie się.  :|