Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: RafałS w 2014-12-27, 18:58:33
Dla wszystkich nie styknie.  8)

"Paroles" styknie, dla wszystkich. :D

Radzio

No popa. :lol:
A tu ludziska aż modły ślą, aby cywilizację kto w mądrość zaopatrzył. ;) Tutu :D

Hipokryzja i tutu ma jedno ze swych źródeł. ;)
CytatZakazy wstępu, polowań na zwierzynę królewską, ograniczenia w pozyskiwaniu drewna, chrustu, owoców leśnych- jako czysto snobistyczne często na tle łowieckim przyczynki stały się poniekąd parasolem ochronnym w dobie narastającego zapotrzebowania na surowiec i rozwijającego się osadnictwa.
Parasol, śmieszne. :lol:

RafałS

Nie po barbarzyńsku to jest, nie po poganickiemu. A jeszcze bardziej nie po indiańskiemu np.

Radzio

Wniosek mą myśl tak posunął. ;)
Znaczy, tyle prawdopodobnie powinienem zrozumieć, a przynajmniej zaakceptować. :D
To dzięki miastom puszcze, bory, gaje mają jeszcze szansę przetrwać, jednak tylko w formie parków, bowiem państwo, mimo zakazów, wszystko rżnie. ;) :lol:

Gavroche

Teraz pytanie, czy zdążymy wszędzie asfalt położyć, czy wcześniej nas szlag trafi?

Radzio

Zdążycie, zdążycie. Z jednym i z drugim. :lol:

Gavroche

Twoja szklana kula ma za mało gigamajtów  :lol:
Proste pytanie, a ta mota... :shock:

Radzio

:lol:
Mota, mota i dlatego moja kula nie nadaje się do takich pytań. :D
No popa tylko. Widzisz? :D
Aby wyasfaltować pas startowy nie ma potrzeby wszystkiego zapaskudzić, "wsio" i tak bezpiecznie uleci.

A Twoja, nie mota? :lol: :lol: :P

Gavroche

Moja krótkowzroczna strasznie jest :D
Znaczy, w d... ma daleką przyszłość, wiesz, zawijam się niedługo 8)
Ale natura ludzka, znaczy, kociej mordki dostaję, to pytam mądrzejszego :D

Radzio

Przehandluj, wobec tego, tę kulę ... na lustro. Będziesz miał miał  gotowca, ... na wszystko. :lol: :lol: :P ;)
Z jajcami nie ma żartów, nie rób sobie takich długich przerw. ;) :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-12-28, 14:12:06
Przehandluj, wobec tego, tę kulę ... na lustro. Będziesz miał miał  gotowca, ... na wszystko. :lol: :lol: :P ;)
Z jajcami nie ma żartów, nie rób sobie takich długich przerw. ;) :lol:
Przywiązany jestem do niej, pogodę dobrze przewiduje, na jutro... :lol:
A rotacje przecież zdrowiuśkie są, w książce stało, jak boniedydy 8)

Radzio

Moja kula tak to widzi. :lol: (przepraszam, ale to rykoszety po ostatniej huśtawce nastroju) :lol:
Kulę, wobec tego, trzymaj blisko siebie i noś z godnością, a książkę wywal czym prędzej, jeżeli jeszcze do głowy wszystkiego nie zdołałeś przepisać. :D
Nabądź tę autorstwa Przyjaciela mojego, albo jako substytut- Szefu mojego, każda z nich świetnie pustkę wypełnia i próżność. ;) :D :wink: :mrgreen:
Jajec nie odstawia się gwałtownie, tą czynność trzeba łagodnie roztrenować, każdy komuszy sportowiec to wie. :lol:
Tyle moja kula, o dalekim zasięgu. :lol: :lol:

Gavroche

Szefuuu, wydałeś książkę!? :shock:

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-12-28, 14:54:00
Szefuuu, wydałeś książkę!? :shock:

I co- pustka?  :lol: :lol:

Gavroche

RafałS

Nam, wam i nie przypadkiem im, w szarej strefie przyszło bycie. Gdzie wiadomo - braku danych trapienie znosić trzeba.  :wink:

Gavroche

Dla jednych trapienie, innym błogosławiony spokój :D

Blackend

Szara strefa dobrze na psychikę działa, gdy nie trzeba całej tej komuni na grzbiecie nosić. ;)