Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Prośba do kogoś kto ma wage.

Zaczęty przez Matti, 2007-02-08, 16:12:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

elmo

Toan ,zbiera się na burzę ,chmury zasłaniają słońce  :lol:  :lol:  :lol: ,a było przez chwilkę tak pięknie   :?  Słoneczko bez chmur ....
Ale cóż ,nic nie trwa wiecznie  :(  :mrgreen:

Blackend

Cytat: Tomkiewicz w 2007-05-24, 17:00:01
  To prawda, na tym forum można napisać dosłownie wszystko - i jeszcze więcej.

ale czytać nie trzeba :) a google wszystko indeksuje - po latach będą się wstydzić co poniektórzy  :lol:

kodar

No,Matti brakuje nam rzeczywiscie twojego eksperymentowania,
byly kosci,jakies srodki chemiczne,pioluny,a moze to po nich zamiast twego  wewnetrznego wspollokatora zalatwic,
zalatwiles siebie calego, :?
no gdzie sie przeniosles,na jakie Forum :(

elmo

Cytat: kodar w 2007-05-24, 17:23:37

...,jakies srodki chemiczne...

No! mam nadzieję ,że nie wypróbował Domestosa ,Kreta itp .  :(

Tomkiewicz

Nie ma to jak wbijać szpile nieobecnemu...w plecy. Oczywiście to jest albo żart albo "sceptycyzm" :)

Tomek

slawek

Cytat: Tomkiewicz w 2007-05-24, 18:19:58
Nie ma to jak wbijać szpile nieobecnemu...w plecy. Oczywiście to jest albo żart albo "sceptycyzm" :)

Tomek

A tam nieobecny ;P
http://tiny.comm.pl/?EC

elmo

A więc Matti jest  :lol:
Znowu testuje nową dietę  :D ,czyli nic mu nie zaszkodziło  :!: :idea:

toan

Komediant z tego Mattiego :lol: :lol: :lol:. Nie wiem jak to przyjmie np: Bruford, gdy przeczyta, że został zaliczony do "sekcierzy forumowych" i to u "Kwaśniewskiego".

toan

Cytat: slawek w 2007-05-24, 21:26:19
A tam nieobecny ;P

A wracając do TWO (taki "tajny agent optymalny" :D) - to dobrze Sławku, że uświadomiłeś niektórym ich rolę w Usenet - Iwon(k)a, Januszek, Jeffowa, "C.K."- doskonale wypełniają swoją rolę, choć jakby ostatnio przycichli  :(. A szkoda, bo zawsze lubię poczytać i tych znawców tematu... od "wiader smalcu" :D.

slawek

No tak ;) musimy poczekać na jakąś "awarie" słynnego K\F chłodnika ;) 

toan

Ale się chłopak uczy pilnie i robi postępy, bo już może wie, że moc - to KM (1KM - około 735,5 W),
Jako ciekawostkę dodam za Wasilikiem, że podobno jak się śpi bez okrycia w nocy - to musi się rano zjeść około kilograma bananów, aby wyrównać straty energii w stosunku do przciętnej małpy, które można wyrazić w dowolnej jednostce energii - również w Kcal  :wink: , a spowodowane brakiem futra :shock:. Można też zjeść około 0,012 objętości "wiadra smalcu" :D, ale i około 10kg - szpinaku :lol:. Co wybrać?. Wolna wola... 8)

kodar

:lol:  to ja wybieram   f u t r o  :lol:

elmo

Alino ,proszę nie ubieraj teraz futra ,bo na samą myśl o nim ,robi mi się duszno  :lol: Taki upał a Wy piszecie o futrach  :lol:

toan

Cytat: slawek w 2007-05-25, 08:36:05
No tak ;) musimy poczekać na jakąś "awarie" słynnego K\F chłodnika ;) 

Teraz "Januszek" to lepszy "TWO", bo potrafi bombnąć jak przedszkolak - "od picia wody w piwie się tyje" :mrgreen:

kodar

slawek

Cytat: toan w 2007-05-25, 15:37:42
Teraz "Januszek" to lepszy "TWO", bo potrafi bombnąć jak przedszkolak - "od picia wody w piwie się tyje" :mrgreen:
Ale i tak nie dorasta do pięt arusia ;)

toan

:lol:  aruś - to bardzo cenny kontakt operacyjny. Nie wiem tylko czy ta "lustracja optymalna" i ujawnianie TWO - to był dobry pomysł. Teraz jak ktoś źle napisze o DO - to będzie można pomyśleć, że to sprawka "optymalnej agentury" 8)

slawek

No wiesz kto nie ryzykuje ;) trzeba ludziom zaufać.

P.S.
zobacz jak forum złagodniało ;)

toan

Cytat: kodar w 2007-05-25, 13:25:25
:lol:  to ja wybieram   f u t r o  :lol:

:lol:  słusznie - mole będą miały aprowizację :wink:. Trzeba kochać wszystkie zwierzęta, a nie tylko jadalne i dokarmiać w miarę swoich możliwości szczególnie, gdy się je mięso i nosi futra :lol:.

toan

Cytat: slawek w 2007-05-25, 18:20:04
...zobacz jak forum złagodniało...

:D - pewnie "cisza przed burzą", choć wolę się mylić. Stawiam na TWO Jeff 8)