Teresa Stachurska
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Rewelacja. Chyba zrobiÄ... JuĹź czujÄ jej smak... A majeranku nie trzeba?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Fajne!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
WÄ
troba z miÄsem zawsze siÄ dobrze smakowo rozkĹada, byle soli i pieprzu stosownie sypnÄ
Ä.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
PoniewaĹź jest parzone, to moĹźna swobodnie z piÄÄ, szeĹÄ jajek dorzuciÄ, jakby co. BÄdzie "mocniejsze" w mineraĹy i witaminy, poprawi teĹź konsystencjÄ, choÄ zmniejszy smarownoĹÄ...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
WÄ
troba z miÄsem zawsze siÄ dobrze smakowo rozkĹada, byle soli i pieprzu stosownie sypnÄ
Ä. Podobnie czasami robiliĹmy kotlety mielone z wÄ
trĂłbkÄ
... Ale nie wszyscy u nas za nimi przepadali...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
PoniewaĹź jest parzone, to moĹźna swobodnie z piÄÄ, szeĹÄ jajek dorzuciÄ, jakby co. BÄdzie "mocniejsze" w mineraĹy i witaminy, poprawi teĹź konsystencjÄ, choÄ zmniejszy smarownoĹÄ...
A same şóĹtka?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
PasztetowÄ
lubiÄ sobie na gĹoda wszamaÄ, najlepiej posmarowanÄ
chrzanem.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
PoniewaĹź jest parzone, to moĹźna swobodnie z piÄÄ, szeĹÄ jajek dorzuciÄ, jakby co. BÄdzie "mocniejsze" w mineraĹy i witaminy, poprawi teĹź konsystencjÄ, choÄ zmniejszy smarownoĹÄ...
A same şóĹtka? MoĹźna poeksperymentowaÄ. Na pewno siÄ nie zmarnuje.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
DziÄkujÄ
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|