grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Właśnie zastanawiałem się nad parametrami urzadzenia tego typu firmy Nike - "Nike+ - osobisty trener", ale doszedłem do wniosku, że biegam niewyczynowo i zwykły zegarek (nawet nie stoper) jest dla mnie wystarczający . Jednak jeśli podany przez Ciebie "sprzęt" nie jest kupiony "dla bajeru", a faktycznie służy mobilizacji do uefektywnienia terningu - jestem ZA.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
a ja korzystam tylko z Solar-Funk-Farad-Computer-16Funktionen
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Właśnie zastanawiałem się nad parametrami urzadzenia tego typu firmy Nike - "Nike+ - osobisty trener", ale doszedłem do wniosku, że biegam niewyczynowo i zwykły zegarek (nawet nie stoper) jest dla mnie wystarczający . Jednak jeśli podany przez Ciebie "sprzęt" nie jest kupiony "dla bajeru", a faktycznie służy mobilizacji do uefektywnienia terningu - jestem ZA. Toanie, gdy po raz pierwszy przeczytalem o "uprawianiu cwiczen", przez Twojego Tate i Ciebie, nabralem przekonania, ze do tematu "medycyny zdrowia", oboje macie racjonalny i praktyczny stosunek. Osobiscie tak zwany "sport wyczynowy" uwazam za "slepy zaulek", dlatego, ze CELEM nie jest ZDROWIE ale abstrakcyjne wyniki. Jaki to jest "wyczyn" skoro traci sie zdrowie i szanse na dlugie zycie. Moim zdaniem termin "sport wyczynowy" bardziej pasuje do osiagniecia, maksymalnego zdrowia i dlugosci zycia. Taki "CEL" bardziej kojarze ze "sportem wyczynowym" Co do optymalizacji "naszego" biegania, to jest to kochany i cudowny TEMAT, ktory wielokrotnie bardziej, ekscytuje mnie od "religi" czy "sexu"
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"Nike+ - osobisty trener" http://nikeplus.nike.com/nikeplus/ - tu trochę o tym urządzeniu "Jestem uzależniony. Najpierw były ważne metry, później kilometry, a na końcu CHARAKTER" - niezłych fachowców mają od reklamy , choć to zdanie i bez nike+ jest prawdziwe O szesnastej lecę sobie, choć nie w takich luksusowych butach i bez nike+ - bo zawsze liczy się tylko CHARAKTER
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ciekawe "co dają" takie luksusowe gadżety?
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Niektorym lepsze samopoczucie, bo dowartosciowuja w ten sposob swoje ego!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Aaaa to już rozumiem ,to takie "przedłużanie sobie penisa" luksusowymi gadżetami No cóż... natura niestety ,a może na szczęście nie jest sprawiedliwa .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Boosze czego to nie wymyślą :/ Nie powiem też lubię posłuchać na rowerku, pod warunkiem, że gra Metallica
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Aaaa to już rozumiem ,to takie "przedłużanie sobie penisa" luksusowymi gadżetami Takie gadżety mnie nie kręcą to znaczy, że mam ....? Elmo dzięki !!!
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Blackend, masz na myśli tą nieszczęsną pop-metallikę czy też oscylujesz wokół pierwszych trzech płyt ? Bo przy nich jazda grozi wypadkiem, zbyt angażują emocjonalnie. Tomek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Aaaa to już rozumiem ,to takie "przedłużanie sobie penisa" luksusowymi gadżetami Takie gadżety mnie nie kręcą to znaczy, że mam ....? Elmo dzięki !!! Nie ma za co albo bardzo proszę
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Blackend, masz na myśli tą nieszczęsną pop-metallikę czy też oscylujesz wokół pierwszych trzech płyt ? Bo przy nich jazda grozi wypadkiem, zbyt angażują emocjonalnie. Zdecydowanie oscyluje wokół pierwszych trzech płyt Dopóki żył Cliff Burton. Jak słucham riffów na Master.... to do dzisiaj mam ciary na plecach. Tomek! Wszystkiego się spodziewałem, ale że tu na forum znajdę kogoś z taaakim odchyłem
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Jeśli chodzi o muzę to nie jestem jakimś ekspertem (gust trochę plebejski ), ale Masters of Puppets- zna to przecież każde...niegrzeczne dziecko
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Jako że większość z nas tutaj jest niegrzeczna i je mięso w postne dni to na pewno pójdziemy wszyscy do piekła No a tam grają rocka, ale Ty Szymon bedziesz miał już łatwiej
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Chłopaki, założyłam osobny wątek o muzyce w Wolnych tematach. Zapraszam M
|
|
|
|
|
|
|
MW
Go
|
Czyżbyś miała uraz do krów z dzieciństwa ?
Dowcip niesmaczny. Nie rozumię czemu to odebrałaś jako dowcip Jeśli traktujesz krwawienie z wymienia krowy jako dowcip ,to cóż mogę na to poradzić Ja tego tak nie odebrałam . Elno, jak to nie był dowcip to było to tym bardziej niesmaczne.
|
|
|
|
|
|
|
MW
Go
|
"Elmo" miało być. Sory za błąd.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Elno, jak to nie był dowcip to było to tym bardziej niesmaczne. Oczywiście MW .W pełni się z Tobą zgadzam. Krew z wymienia, to zaiste niesmaczny widok,więc nie dziwię się,że niektórzy mogą się zrazić do mleka. Ale dziwię się czemu Ty się denerwujesz,ani to nie miał być dowcip ani nic denerwującego-.ot, zwykła historia jakich wiele....
|
|
|
|
|
|
|
MW
Go
|
Denerwuję się, bo czytam z ciekawością wypowiedzi lekarki. I nie chcę, żebyś obrzydzała Jej to forum. Żeby nie przestała tu pisać.
|
|
|
|
|
|
|
|