anakin
Go
|
Przecież lekarze ciągle ostrzegają, że Dieta Optymalna szkodzi... Ich interesom, w obecnym systemie płacenia i ogólnie istnienia NFZ, szkodzi na pewno.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Obszerną relację z tego co się przydarzyło kilkunastoletniej Optymalnej zakończyłem słowami: OSIĄGNĘLIŚMY WIELKI , PEŁNY SUKCES. DZIĘKI!!! Wcześniej napisałem: (w książce - "Jedz optymalnie-Bądź zdrów!" jest wzmianka tego , co się wydarzyło , ale nieodzowny jest "klucz"... ) Dodam tylko , że jeśli ktoś mówi , ze DIETA OPTYMALNA jest przyczyną ostrej białaczki szpikowej jest ostatnim głupcem. Śmiem twierdzić , ze w przypadku podobnych i innych chorób jest podobnie , lecz wtedy ten ktoś jest przed ostatnim... Całość pt. CZY CUD SIĘ SPEŁNIŁ znajdzie swoje miejsce tam , gdzie powinno i wtedy , kiedy powinno.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Ps. winno być: ...kilkunastoletniej , wzorcowej Optymalnej...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja bym napisał: ... Optymalnej o kilkunastoletnim, wzorcowym stażu- w tym przypadku żywieniowym... Żeby się w domysły innych "stażów" nie wdawać. Ponieważ wszystkie choroby biorą się z tego co zjemy, a nie z tego co myślimy, że jemy- ostra białaczka szpikowa tez.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
dzienki za poprawke - rzecywiście tak bedzie lepij-trója z polskiego wychodzi na każdym kroku
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gdzie ta relacja? Bo na razie to ciagle jakies takie obiecanki-manifesty ale zero konkretow.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
kristan
Go
|
Przecie napisałem , że: "Całość pt. CZY CUD SIĘ SPEŁNIŁ znajdzie swoje miejsce tam , gdzie powinno i wtedy , kiedy powinno".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli gdzie i kiedy?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Już seanorku odpowiadam: toleruję, bo "dobredzieci" wspaniale reklamują Dietę Optymalną i to od wielu lat!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Eee..to do mnie? O co chodzi?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Aha, juz czaje, normalnie zapomnialem o zamiedzy i korespondencji miedzymiedzowej jak przestalem sie udzielac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Eee..to do mnie? O co chodzi? Gdyby było co ciebie, to zacząłbym tak, cyt.: "Zyjon", to nie jest do ciebie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Gdyby to był wnuczek Tuska to by go tak nie potraktowali...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gdyby to był wnuczek Tuska to by go tak nie potraktowali... Wiadomo. Ale inna mysl, ktora mi przychodzi do glowy, ze przeciez on tej bialaczki to chyba nie dostal tak z dnia na dzien?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To jest dziwne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, to najlepiej miałby wnuczek Papy w takim razie albo może raczej opalonego...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakiego Papy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Papa jest tylko jedna - Pontifex Maximus!
|
|
|
|
|
|
|
|