renia
|
to nie zaszkodzi jeszcze dać na Allaha O, to, to. Tam w tym ichnim raju to on wynagrodzi Tobie stokrotnie. Ponoć tylko 40-krotnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze nie. Ale Admin te sprawy wyjaśniał... Może on przeszedł na ich stronę... Taka "dobra zmiana"... Oj, nie ma go to sobie podskakuję jak KOD...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Nie masz Boga prócz Allaha", każdy wierzący to wie. Reszta to ponoć niewierne sekty... Tak, tak. I wszyscy mamy przejść na Islam , aby doznać szczęśliwości po śmierci. A jak ja chcę być szczęśliwa tu i teraz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No musi być wiara w życie (najlepiej wieczne) a nie w śmierć.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja muszę dofinansować 500+, a za chwilę Plan Morawieckiego i nie jest to szczyt moich marzeń. Zamiast dofinansowywać plan 500+ postaraj się z niego skorzystać... Oczywiście, płodzić elektorat dla Dobrej Zmiany za 500zeta, to obowiązek patriotyczny. Bo w demokracji zawsze się liczy ilość, a nie jakość, ale skoro lud tak chce?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Oczywiście, płodzić elektorat dla Dobrej Zmiany za 500zeta, to obowiązek patriotyczny. Bo w demokracji zawsze się liczy ilość, a nie jakość, ale skoro lud tak chce? a co to tak od rana jakieś eugeniczne podteksty ?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja muszę dofinansować 500+, a za chwilę Plan Morawieckiego i nie jest to szczyt moich marzeń. Zamiast dofinansowywać plan 500+ postaraj się z niego skorzystać... Oczywiście, płodzić elektorat dla Dobrej Zmiany za 500zeta, to obowiązek patriotyczny. Bo w demokracji zawsze się liczy ilość, a nie jakość, ale skoro lud tak chce? Blackend jak czujesz przymus to zrób to. Nie hamuj się.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo zawsze metoda Pawlaka na sąd jest najskuteczniejsza...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, w mętnej wodzie łatwo ryby łowić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, pełna anarchia prawna! Bo im większa zmienność prawa tym większy zamęt w państwie.
|
|
|
|
|
|
|
|