Autor
|
Wtek: *** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. *** (Przeczytany 362081 razy)
|
Gavroche
|
Dzisiaj rzadza sieciowki, dla mnie to totalne zjadacze czasu. Kiedys gre sie przechodzilo i odfajkowane, dzisiaj mozna grac bez konca. Ale w ostatnim Newsweeku jest artykul na temat badan nad dziecmi, ktore graja na komputerze. W wiekszosci sytuacji lepiej sobie radzily niz niegrajace, polkule mozgowe pracuja intensywniej, jest pobudzona neurogeneza, zwieksza sie nawet IQ. Zreszta masz tu doskonale potwierdzenie tej tezy, ja na automatach spedzilem pol zycia a na grach komputerowych drugie pol i sama widzisz No fakt. Ja nie zagrałem ani razu i piję Lavazzę z Supermarketu No wlasnie, tak sie system kastowy sie wyksztalca . Ktos pije siki markietowe, zeby lepsza kawe mogl pic ktos.... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Wolność, równość, braterstwo
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu prawdopodobnie minie. Ja się wkurzałam, ale kiedy usłyszałam , że Młody gra z ludźmi z całego świata i szwargocze po angielsku to przyznam , że teraz kiedy tak się w gry nie angażuje trochę mi tego brakuje. Nasz najstarszy syn to przez pewien czas (w wakacjach to było) to miał taki trans - maraton w graniu w te gry, że on już nie wiedział czy to był wieczór czy poranek... i przeszło mu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj rzadza sieciowki, dla mnie to totalne zjadacze czasu. Kiedys gre sie przechodzilo i odfajkowane, dzisiaj mozna grac bez konca. Ale w ostatnim Newsweeku jest artykul na temat badan nad dziecmi, ktore graja na komputerze. W wiekszosci sytuacji lepiej sobie radzily niz niegrajace, polkule mozgowe pracuja intensywniej, jest pobudzona neurogeneza, zwieksza sie nawet IQ. Zreszta masz tu doskonale potwierdzenie tej tezy, ja na automatach spedzilem pol zycia a na grach komputerowych drugie pol i sama widzisz No fakt. Ja nie zagrałem ani razu i piję Lavazzę z Supermarketu No wlasnie, tak sie system kastowy sie wyksztalca . Ktos pije siki markietowe, zeby lepsza kawe mogl pic ktos.... A niektórzy to nawet tylko siki bez kawy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj rzadza sieciowki, dla mnie to totalne zjadacze czasu. Kiedys gre sie przechodzilo i odfajkowane, dzisiaj mozna grac bez konca. Ale w ostatnim Newsweeku jest artykul na temat badan nad dziecmi, ktore graja na komputerze. W wiekszosci sytuacji lepiej sobie radzily niz niegrajace, polkule mozgowe pracuja intensywniej, jest pobudzona neurogeneza, zwieksza sie nawet IQ. Zreszta masz tu doskonale potwierdzenie tej tezy, ja na automatach spedzilem pol zycia a na grach komputerowych drugie pol i sama widzisz No fakt. Ja nie zagrałem ani razu i piję Lavazzę z Supermarketu No wlasnie, tak sie system kastowy sie wyksztalca . Ktos pije siki markietowe, zeby lepsza kawe mogl pic ktos.... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Wolność, równość, braterstwo Chcialbys tego? Wszyscy na 4eS? A tak masz "na 4eS malo kto jest, zeby reszta mogla na ZO byc"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj rzadza sieciowki, dla mnie to totalne zjadacze czasu. Kiedys gre sie przechodzilo i odfajkowane, dzisiaj mozna grac bez konca. Ale w ostatnim Newsweeku jest artykul na temat badan nad dziecmi, ktore graja na komputerze. W wiekszosci sytuacji lepiej sobie radzily niz niegrajace, polkule mozgowe pracuja intensywniej, jest pobudzona neurogeneza, zwieksza sie nawet IQ. Zreszta masz tu doskonale potwierdzenie tej tezy, ja na automatach spedzilem pol zycia a na grach komputerowych drugie pol i sama widzisz No tak... Ale jest głupie to, że nie mogą kończyc gry kiedy chcą. Np. mój syn nieraz mówi, że nie może przerwać w danej chwili gry, bo potem na jakiś czas jest z gry wykluczony...ban czy coś... To tak zwany bzzzzznzzzzz Zeby przywiazac do kompa jak najdluzej, w koncu tacy klienci najlepsi Po drugiej stronie ktos przelicza zielone dolary
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj rzadza sieciowki, dla mnie to totalne zjadacze czasu. Kiedys gre sie przechodzilo i odfajkowane, dzisiaj mozna grac bez konca. Ale w ostatnim Newsweeku jest artykul na temat badan nad dziecmi, ktore graja na komputerze. W wiekszosci sytuacji lepiej sobie radzily niz niegrajace, polkule mozgowe pracuja intensywniej, jest pobudzona neurogeneza, zwieksza sie nawet IQ. Zreszta masz tu doskonale potwierdzenie tej tezy, ja na automatach spedzilem pol zycia a na grach komputerowych drugie pol i sama widzisz No fakt. Ja nie zagrałem ani razu i piję Lavazzę z Supermarketu No wlasnie, tak sie system kastowy sie wyksztalca . Ktos pije siki markietowe, zeby lepsza kawe mogl pic ktos.... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Wolność, równość, braterstwo Chcialbys tego? Wszyscy na 4eS? A tak masz "na 4eS malo kto jest, zeby reszta mogla na ZO byc" Właśnie, ciekawe ilu JW ma naśladowców...?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To już idzie w miliony jak nie w miliardy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj rzadza sieciowki, dla mnie to totalne zjadacze czasu. Kiedys gre sie przechodzilo i odfajkowane, dzisiaj mozna grac bez konca. Ale w ostatnim Newsweeku jest artykul na temat badan nad dziecmi, ktore graja na komputerze. W wiekszosci sytuacji lepiej sobie radzily niz niegrajace, polkule mozgowe pracuja intensywniej, jest pobudzona neurogeneza, zwieksza sie nawet IQ. Zreszta masz tu doskonale potwierdzenie tej tezy, ja na automatach spedzilem pol zycia a na grach komputerowych drugie pol i sama widzisz No fakt. Ja nie zagrałem ani razu i piję Lavazzę z Supermarketu No wlasnie, tak sie system kastowy sie wyksztalca . Ktos pije siki markietowe, zeby lepsza kawe mogl pic ktos.... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Wolność, równość, braterstwo Chcialbys tego? Wszyscy na 4eS? A tak masz "na 4eS malo kto jest, zeby reszta mogla na ZO byc" Właśnie, ciekawe ilu JW ma naśladowców...? A na logike? Jezeli teraz mialbys na miesiac mial przejsc na 4eS to co mialbys zrobic? Bo ja nie wiem. Pilnowac obsesyjnie wagi i jesc co mi smakuje, bo po tym masz dobre samopoczucie? Zapedzilbym sie chyba w glodowki adaskowe potem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj rzadza sieciowki, dla mnie to totalne zjadacze czasu. Kiedys gre sie przechodzilo i odfajkowane, dzisiaj mozna grac bez konca. Ale w ostatnim Newsweeku jest artykul na temat badan nad dziecmi, ktore graja na komputerze. W wiekszosci sytuacji lepiej sobie radzily niz niegrajace, polkule mozgowe pracuja intensywniej, jest pobudzona neurogeneza, zwieksza sie nawet IQ. Zreszta masz tu doskonale potwierdzenie tej tezy, ja na automatach spedzilem pol zycia a na grach komputerowych drugie pol i sama widzisz No fakt. Ja nie zagrałem ani razu i piję Lavazzę z Supermarketu No wlasnie, tak sie system kastowy sie wyksztalca . Ktos pije siki markietowe, zeby lepsza kawe mogl pic ktos.... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Wolność, równość, braterstwo Chcialbys tego? Wszyscy na 4eS? A tak masz "na 4eS malo kto jest, zeby reszta mogla na ZO byc" Właśnie, ciekawe ilu JW ma naśladowców...? A na logike? Jezeli teraz mialbys na miesiac mial przejsc na 4eS to co mialbys zrobic? Bo ja nie wiem. Pilnowac obsesyjnie wagi i jesc co mi smakuje, bo po tym masz dobre samopoczucie? Zapedzilbym sie chyba w glodowki adaskowe potem. Zjadać wszystkie zwierzęta, jaj nie za dużo, sery jak jest tolerancja, tłuszczu nie unikać, ale się nim nie zalewać, dużo warzyw, dwie małe kajzerki i dwa ziemniaki, suple w miarę potrzeb
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No prawie idealnie, zapomniales jedynie o 199g wegli dziennie i bialka 20%
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Plus Dieta Kwaśniewskiego odchudza. trzeba jeść więcej węglowodanów, co najmniej 150g Dr Kwaśniewski sztywno zaleca 0,8g węglowodanów na każdy kg masy należnej. Nie białka, ale węglowodanów!!!
To znacznie za mało, żeby nie chudnąć. i jestes w domu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Co zrobić? Los tak chciał . Cukrzyca jest "nieuleczalna"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fajny temat ktos zalozyl . Zastanawiam sie, dla kogo stworzony ten temat.......ach juz wiem, wpadlem na to po tych slowach można użyć sekwencji: CYTUJ, Ctrl+A, Ctrl+C, ODPOWIEDZ, Ctrl+V
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Staruszek na studiach mówił: "Kopiować i naśladować to inteligentniejsza małpa potrafi. Inżynier powinien stworzyć coś swojego."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli na studia inzynierskie marsz, ten i ow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Kłopoty u Przedszkolaków: pasożyty i zaparcia. Jak pomóc?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|