Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9183525 razy)
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Oooo admin punkowiec Ciezko uwierzyc dzisiaj, ze to jest juz "stary rock", kiedys, wtedy sie mowilo tak o floydach i zeppelinach a ta piosenka ma juz 35 lat....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
oglądałem trochę tego dziwnego brytyjskiego serialu Misfits Dziwny to mało powiedziane. Jest pokręcony, ale moja córka by stwierdziła. Co Ty, to jest młodzież angielska. Co prawda nie cała, ale ze starych councilowskich domów to tak. Można się nauczyć wyklinać. No, a opisy wykonania seksu analnego uuuu. Choć przyznam , że nieraz uśmiałam się do łez.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba takiej kariery już żaden zespół nie powtórzył... dziewczyny mdlały a oni dostali tytuł szlachecki od królowej Elżbiety II...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
oglądałem trochę tego dziwnego brytyjskiego serialu Misfits Dziwny to mało powiedziane. Jest pokręcony, ale moja córka by stwierdziła. Co Ty, to jest młodzież angielska. Co prawda nie cała, ale ze starych councilowskich domów to tak. Można się nauczyć wyklinać. No, a opisy wykonania seksu analnego uuuu. Choć przyznam , że nieraz uśmiałam się do łez. Błyskotliwy jest ale i za wulgarny momentami moim zdaniem, pewnie dziś sobie jakiś nieoglądany odcinek zobaczę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|