Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9206179 razy)
|
renia
|
Nie wiem co o czakrach myśleć. Tego tematu nie zgłębiałam. Istnieją one? Wywierają wpływ na nasze zdrowie psycho-fizyczne... Ale te dźwięki są takie przenikające na wskroś...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słodziutka...
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=Jl1K05C8AKwTrwa dyskusja co miał na myśli autor piosenki kiedy śpiewał i czy patrzył "W dobrą stronę"? Może artysta wyśpiewał proroczo tragikomiczny sen Niesioła? "...Mam mętlik w mojej małej głowie..."
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to TVPiS trzeba oglądać, a mętlika nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cudowna piosenka: melodia, słowa i wykonanie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla kogo cudowna, dla tego cudowna!
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Cudowna piosenka: melodia, słowa i wykonanie... Taka słodka, cukierkowata, landrynkowata, lukrowana, podlewana szampanem, wysokowęglowodanowa, po prostu miodzio. Tylko dlaczego misie mdli?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie złe proporcje... Widać, że nie to pokolenie... Młodzi podziwiają i naśladują... Instynkt stadny zastępuje samodzielne myślenie... Mylą poczucie piękna z emanacją seksem... Teraz piosenkarka nie musi umieć ładnie śpiewać ani nawet elegancko się ubierać. Wystarczy, że "ładnie" się rozbierze, "kuperkiem" kręci i sapie z wywieszonym językiem... I ten wszechobecny róż. Wszystkie (prawie) dziewczynki ubrane są na różowo. Różowe sukienki, buty, kurtki, czapki, plecaki, a niektóre nawet włosy... I chyba już niezmiennie od 20 lat ten różowy kolor króluje... Nie mam nic do różu (przynajmniej u kobiet ), ale bez przesady, bo aż "mgli"...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Pewnie złe proporcje... ...... ale bez przesady, bo aż "mgli"... To nie mgła, to z ła ćma.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lubię tu czasem coś wrzucać dla zmyłki, bo to ponoć Doktor w ogóle słuchania muzy zakazał...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie złe proporcje... ...... ale bez przesady, bo aż "mgli"... To nie mgła, to z ła ćma. Może ciem a nie ćma...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale chyba dobra sztuka nie jest zła... Nie, gdzieś czytałem, że Doktor całkowicie zakazał. A! I oglądania obrazów też zakazał. Chyba to było w fanatycznym dziale forum.gazeta.pl pisane przez niejakiego brumkaka chyba. Tam też się dowiedziałem, że Doktor każe jeść wiadra smalcu!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za pokutę - kopa jaj i dwa wiadra smalcu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|