Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1492776 razy)
|
Blackend
|
Takie w XIX wieku budowane, to się nie liczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No nie wiem, w Ciechocinku też mają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Badania trwają. Jaja będą jak się okaże, że wszyscy jesteśmy Marsjanami.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No by my z Marsa, a kobitki z Wenus.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale antysemita ze mnie wylazł...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
I tam, w Unii starczy najazd terrorystów, islamistów...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli ONI istnieją i chcieliby nas skolonizować, to już dawno by to zrobili. Mierzy 'innych" "naszą" miarą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tam, w Unii starczy najazd terrorystów, islamistów... A ja bym chciała poznać takie Istoty pozaziemskie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale w jakim celu?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jeśli ONI istnieją i chcieliby nas skolonizować, to już dawno by to zrobili. Mierzy 'innych" "naszą" miarą... W ogole jest mocno przereklamowany, no ale to taka gwiazda nauki, wiec nikt go nie tyka, w dodatku chory...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Może ci kosmici trzymają go przy życiu, bo już dawno statystycznie rzecz ujmując, powinien przenieść się na łono... Czego mu naturalnie nie życzę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli ONI istnieją i chcieliby nas skolonizować, to już dawno by to zrobili. Mierzy 'innych" "naszą" miarą... Jeśli ONI istnieją, mogą istnieć w takim czasie, rzeczywistości, odległości czy formie, że kolonizacja Ziemi jest niemożliwa z co najmniej setki powodów.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Może ci kosmici trzymają go przy życiu, bo już dawno statystycznie rzecz ujmując, powinien przenieść się na łono... Czego mu naturalnie nie życzę. No to mnie tez zawsze dziwilo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale w jakim celu? Poznawczo-ciekawskim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|