Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Jak wydobyć tłuszcz z łoju?

Zaczęty przez afmfo, 2008-11-15, 18:18:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Grunt żeby wiadro smalcu zaliczyć ;)

MariuszM

Owa przypadłość, wylogowywanie ma miejsce jedynie na Operze mini. Coś z nią jest nie tak :D

Maniek

Cytat: admin w 2015-02-08, 18:04:12

Dziś niedzielny obiad, kotleciki smażone na łoju, potem całe pół słoika smażeninki do kartofli, i czujesz, że żyjesz :) Wspaniałe.
Tylko strasznie ten łój, jak stygnie, osiada na ustach, jakby wosk jeść...

A, i zapomniałbym, bo te straszne zakwaszenie, chyba po takim obiedzie, to z kilogram winogron i ze dwa brokuły trzeba wszamać?
Albo jakiś proszek zasadowy? :)

jukor

A kto nie chcę proszku zasadowego łykać, to wybór ma taki:  :wink:
cyt.
"I najważniejsze:
zbilansowana dieta wysokowęglowodanowa (dieta japońska) i wysokotłuszczowa z możliwie najniższą podażą białka (Dieta Optymalna): "nigdy nie powoduje pojawienia się ciał ketonowych" - z wyjątkiem przeciążenia wysiłkiem fizycznym i niefizjologicznym głodzeniem."

Zyon

Cytat: Maniek w 2015-02-08, 21:58:17
Cytat: admin w 2015-02-08, 18:04:12

Dziś niedzielny obiad, kotleciki smażone na łoju, potem całe pół słoika smażeninki do kartofli, i czujesz, że żyjesz :) Wspaniałe.
Tylko strasznie ten łój, jak stygnie, osiada na ustach, jakby wosk jeść...

A, i zapomniałbym, bo te straszne zakwaszenie, chyba po takim obiedzie, to z kilogram winogron i ze dwa brokuły trzeba wszamać?
Albo jakiś proszek zasadowy? :)
Ponoc wode z soda trza pic caly czas, najlepiej nonstop! Bo normalnie sie czlowiek zakwasi i bedzie od niego kiszonka jechac  :shock:
Work Buy Consume Die

Maniek

Cytat: Zyon w 2015-02-09, 08:11:45

Ponoc wode z soda trza pic caly czas, najlepiej nonstop! Bo normalnie sie czlowiek zakwasi i bedzie od niego kiszonka jechac  :shock:

Trzeba by autoryteta od supelmentacji się zapytać, niejakiego Ziębę. Ja dostałem od niego ostatnio maila, że ktoś tam leczył się z raka, za jego radą witaminą C, i umarł, ale, że on nie odpowiada za to, bo robił to źle. Jednak jest nadzieja, bo teraz będzie tworzył klinikę, z wlewami z witaminy C, suplementacją B17, oraz kompleksowym leczeniem raka, jeszcze innymi suplementami i witaminami, bo on się na tym zna. Dobry cwaniaczek.

administ

O! To może oso się włączy, ku chwale i na rzecz, bo to teraz te C, B i K w modzie takie... :D

Zyon

No, no Maniek moze lepiej uwazaj co piszesz, bo ten pan to ma teraz 200% poparcia od samego OSO a na grupie fb optymalnych zaczely sie wyscigi, kto sie lepiej zasuplementuje i naje tych witamin w tabletkach zeby zdrowym byc. Nawet Adam ze swoim zlotem i doppelherz wysiada przy nich. :shock:
Work Buy Consume Die

administ

bedzie od niego kiszonka jechac  :shock:

A to coś złego?
Bo mnie uczyli, że kiszonka wysokiej jakości pachnie jak chleb świeżo wypieczony...
Czyli chlebowy zapach jest be? ;) :?

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

:roll:
Cytat: Zyon w 2015-02-09, 09:05:31
No, no Maniek moze lepiej uwazaj co piszesz, bo ten pan to ma teraz 200% poparcia od samego OSO a na grupie fb optymalnych zaczely sie wyscigi, kto sie lepiej zasuplementuje i naje tych witamin w tabletkach zeby zdrowym byc. Nawet Adam ze swoim zlotem i doppelherz wysiada przy nich. :shock:

Ciekawe ile i jak zarząd się śrutuje? :roll:
Od Reni się nie dowiemy, bo taka nierozmowna ostatnio... :? ;)

administ

Cytat: Zyon w 2015-02-09, 09:12:53
Na to wyglada  :shock:

Ale się tym genom popierniczyło we łbach. Już nie chcą "chleba wszego powszedniego..." :shock:
Źle się to skończy, jak tak dalej pójdzie... ;)

renia

Cytat: admin w 2015-02-09, 09:14:13
:roll:
Cytat: Zyon w 2015-02-09, 09:05:31

Ciekawe ile i jak zarząd się śrutuje? :roll:
Od Reni się nie dowiemy, bo taka nierozmowna ostatnio... :? ;)

Coś straciłam wenę do rozmów... :?

administ

Nic nie szkodzi, rozkręcisz się jeszcze... ;)

Zyon

Cytat: admin w 2015-02-09, 09:16:05

Ale się tym genom popierniczyło we łbach. Już nie chcą "chleba wszego powszedniego..." :shock:
Moze Pan Zieba poleci jakis australijski chleb aborygenow. Zaraz OSO wstawi na strone i zaleci zazywac. I wszyscy beda szczesliwi, bo czlowiek najedzony jest szczesliwy  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: admin w 2015-02-09, 09:07:43
bedzie od niego kiszonka jechac  :shock:

A to coś złego?
Bo mnie uczyli, że kiszonka wysokiej jakości pachnie jak chleb świeżo wypieczony...
Czyli chlebowy zapach jest be? ;) :?
Mnie też, a konsystencję lekko zwiędłych ziół...
Ale popsuta kiszonka wali, że hey!!! :lol:

Gavroche

Cytat: Zyon w 2015-02-09, 09:27:00
Cytat: admin w 2015-02-09, 09:16:05

Moze Pan Zieba poleci jakis australijski chleb aborygenow. Zaraz OSO wstawi na strone i zaleci zazywac. I wszyscy beda szczesliwi, bo czlowiek najedzony jest szczesliwy  :lol:
Konieczne maczany w kwaśnej polewce, co to in vivo jest zasadowa. :lol:

Maniek

:)
ale się porobiło. "Witaminki, witaminki, dla chłopczyka i dziewczynki" :)

Dzięki Admin, że przynajmniej tu dbasz o całokształt i tu jest źródełko, bo jak by tych 'optymalnych' z OSO słuchał, to by z pół apteki trzeba wykupić, przed słońcem ukrywać, odkwaszać, zakwaszać... Szkoda gadać.

Gavroche