Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: z czym mozna jesc omlet, pomijając drzem niskosłodzony? (Przeczytany 40914 razy)
|
Radzio
Go
|
Ta. Może jeszcze wmanipulujesz w to syrop sosnowy. Akurat Belladonna ma mocny korzeń palowy. Nie mam jednak pojęcia jak to powiązać ze słodyczą.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Hmm..może słodka dziurka się nada?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta. Może jeszcze wmanipulujesz w to syrop sosnowy. Akurat Belladonna ma mocny korzeń palowy. Nie mam jednak pojęcia jak to powiązać ze słodyczą. Słaby ze mnie botanik. Ale i ja ssałem kwiaty robinii akacjowej i berberysu chyba.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ogólnie rzecz bior?c to si? u?mia?em. Krzew by? powszechnie zasadzany w parkach miejskich, ale nie tylko. Mo?e ?nieguliczka... , ale t? ro?lin? pami?tam ze strzelania z jej owoców(za? komu? ?ywno?? depta?em) i co? tam w pobli?u niej stale ?mierdzia?o. Za? kiedy by? okres kwiatowy, pachnia?o mi?o, od kwiecia ró?owo, a nektar na bank by? s?odki, a sysali?my (dziewczyny te? ) nie wi?cej jak z kilku kwiatuszków dziennie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
wprowadzilam rotacje więc teraz te fantazjowanie mam ograniczone stare,ale jakie jare. Bo fantazja jest od tego,aby bawic sie na calego
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
wprowadzilam rotacje więc teraz te fantazjowanie mam ograniczone stare,ale jakie jare. Bo fantazja jest od tego,aby bawic sie na calego Szkiełko fantazji...🐧
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
zastosuj stevię, słodkie a nie szkodzi i nie chemia
grubo Mam wrażenie, że zatoczyliśmy taki krąg Od genialnej prostoty Jana Kwaśniewskiego, przez wszelakie udziwnienia po drodze i asymilację im współczesnych "rewelacji", po powrót do podstaw, gdzie proste jedzenie jest w cenie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zgadzam się z Tobą w 100%...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ja tez Dlatego dzis na kolacje gluten z maslem i serem. Jakby co to przynajmniej będę wiedział dlaczego i nie będę drążyć tematu.. Czyste mysli i spokoj w glowie sa bezcenne w chorobie. Dzieki temu będę mieć wieksze szanse aby zabic skorupiaka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
gdzie proste jedzenie jest w cenie Czyli jak ten omlet? Z majonezem może być dla przykładu?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
DO się nie rotuje, gdy organizm ratunku potrzebuje. Wszystko inne, to "ganianie własnej liszki".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
gdzie proste jedzenie jest w cenie Czyli jak ten omlet? Z majonezem może być dla przykładu? Raczej kolagenowe ochłapy z rusztu, miseczka szpiku na przystawkę i warzywa z masłem na dokładkę i bryzgający dla wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No to żeś @reni solidnie przydupasił, znaczy w stu procentach. Całus pod liszkę, za dobre serduszko Całuśny mój.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...kolagenowe ochłapy z rusztu, miseczka szpiku na przystawkę i warzywa z masłem na dokładkę ...
Swoją drogą taki optymalny zestaw należy smakować z niezwykłą ostrożnością, gdyż może- chociażby zakwaszając- wywołać taki kołtun w genotypie, że nawet komar, czy mucha nie zechce usiąść. Zalecam stosować go z bezwzględnym umiarem, znaczy nie żreć łapczywie, a w szczególnych przypadkach, to znaczy przy określonym bukiecie niemodyfikowalnych genów, nie stosować.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
DO się nie rotuje, gdy organizm ratunku potrzebuje. Wszystko inne, to "ganianie własnej liszki".
Szefu mój, Ty też tak miewasz?! Samo się wykluło- jakby z jajca. Z DO jest jak z "gibliwą deską", albo odważnie na nią wchodzisz, albo ... schodzisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|