_flo
Go
|
alez ok, rozumiemy w zupelnosci, mnie osobiscie to zupelnie nie przeszkadza, ksiazki nie piszesz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi się podobają te Twoje błędy (bo swoich nie lubię )
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No to dzieki za wyrozumialosc i prosze o cirpliwosc. Za cierpliwosc, zamiast "bukietow" kwiatow bedzie przepis na super omleta, ale dopiero jutro albo pozniej, bo teraz, za chwile idzie moj program w TV, piatek jedyny dzien kiedy moge cos zobaczyc, basen zamkniety jest wieczorem , wiec zostaje mi TV, pozniej zona !!!!!!Rozumiecie? Jasne, ze tak.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Adampio, zapewne pomyliles kolejnosc! /albo Ty juz tak masz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Adampio", nie mam pojęcia o czym piszesz . Proszę o więcej szczegółów, dokładny przepis.
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
Reniu chcesz "przepis" na żonę naszego (och..czy mogę?) adampio?? żona może oponować adampio przepisem dla Pani Kwaśniewskiej, jak zwykle zachował się jak gentleman brawo buźka
|
|
|
|
|
|
|
kate
Go
|
Witajcie!kolejna moja prośba :)Bardzo proszę o dokładne przeliczenie niżej wymienionych składników: śniadanie: 2 całe jaja 100g boczku wędzonego łyżeczka masła drugie śniadanie ale już w pracy: 1/2 grejfruta kiełbasa wiejska z chrzanem 100g sałatka z kiszonej kapusty i marchewki 100g malutki oscypek szklana kawy parzonej z mlekiem bez cukru szklanka herbaty z cytryną
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Witajcie!kolejna moja prośba :)Bardzo proszę o dokładne przeliczenie niżej wymienionych składników: śniadanie: 2 całe jaja 100g boczku wędzonego łyżeczka masła drugie śniadanie ale już w pracy: 1/2 grejfruta kiełbasa wiejska z chrzanem 100g sałatka z kiszonej kapusty i marchewki 100g malutki oscypek szklana kawy parzonej z mlekiem bez cukru szklanka herbaty z cytryną
Sniadanie masz BTW: 1:2,2: 0 natomiast reszty sie nie da policzyc nie znajac wag tego co zjadlas. Malutki oscypek, pol grejfrura, salatka z kapusty i marchwi Sama nie potrafisz wpisac danych w liczedlo?
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Przy reumatoidalnych zrezygnowałaby na Twoim miejscu całkowicie z cytrusów.
|
|
|
|
|
|
|
kate
Go
|
Myślałam, że mleko i pochodne są nie wskazane.A tu jeszcze cytrusy???To dla mnie zbyt wiele.... To jakby tą dietę nazwać raczej nie optymalną skoro jeszcze muszę ujmować tyle produktów.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Możesz jeść co chcesz decyzja należy wyłącznie do Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
|