RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jak mnie mój pupil załatwił.Ostatnio jej tylko zabawy w głowie i jak tylko poruszę ręką,to atakuje mi dłoń.W sumie,to muszę przyznać,że te zabawy też mnie wciągają. Wczoraj poszłam do sklepu,wyciągam rękę z pieniędzmi i mój wzrok padł właśnie moją dłoń...masakra,wstyd pokazywać.Wygląda tak,jakbym włożyła rękę w krzak dzikiej róży.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak się zastanawiam, dlaczego sowa jest symbolem mądrości? Co prawda jest inteligentna, ale więcej jest inteligentnych zwierząt...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Moja kotka jest jak najbardziej optymalna, uwielbia śmietankę 30 % , wody prawie wcale nie pije, mleka zresztą też Zastanawiam się czy taka śmietanka może jej zastąpić wodę czy mleko, przecież musi coś pić Z kolei za kaszanką nie przepada
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój pies lubi wszystko co optymalne. Mięsa gotowane, boczek, bigos (zostawia grzyby suszone i liście laurowe ), żółtka, kaszankę, podroby.. za to nie lubi białka i surowego mięsa. Nie każdy gatunek sera zje...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Moja Misia jajecznice tez lubi, w ogóle lubi smażone i tłuste, ale skóry z golonki to nie specjalnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Koty tak mają. Moich teściów kot też tłuszczu nie ruszał.. W naturze to jedzą myszy, a one chyba nie są zbytnio tłuste..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Tak się zastanawiam, dlaczego sowa jest symbolem mądrości? Co prawda jest inteligentna, ale więcej jest inteligentnych zwierząt... Czy często się sowy widuje? Nieczęsto. Aktywne nocą, skryte i tajemnicze, trudno je znaleźć. Mało kto ma okazję je sobie podziwiać.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To musi być ciekawa lektura..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wiadomo, że dobry personel mądrym kotom nie może nie sprzyjać
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No Ty to doskonale wiesz..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Mój pies lubi wszystko co optymalne. Mięsa gotowane, boczek, bigos (zostawia grzyby suszone i liście laurowe ), żółtka, kaszankę, podroby.. za to nie lubi białka i surowego mięsa. Nie każdy gatunek sera zje... To zapamiętaj, które gatunki sera je i tylko takie jadaj, bo reszta to trucizna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba psy doskonale wyczuwają szkodliwe substancje w jedzeniu. Parę dni temu dałam naszemu psu kawałek polędwicy surowowędzonej, który leżał już kilka dni w lodówce (kawałek poledwicy, nie pies ) i nikt na niego nie miał ochoty.. i okazało się, że pies też nie.. nie ruszył go i już...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To zapamiętaj, które gatunki sera je i tylko takie jadaj, bo reszta to trucizna Tak zrobię.. fajny tester z niego..
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Dlatego warto mieć psa, bo daje do zrozumienia durnemu człowiekowi, czego ruszać nie wolno...
|
|
|
|
|
|
|
|