Gavroche
|
Nie, troglo- ma związek z jaskiniami, ale do keto też chyba pasuje.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Keto to katakumby były.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ketokumby . Ktoś tu kiedyś pisał.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W piątek zauroczył mnie w zoologu sum drewniak - śliczna rybka! Kupiłem więc sztukę, siedział z 15min. w jednym miejscu po czym przepadł i tyle go widziałem... Może jak podrośnie, to ciężej mu się będzie maskować!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fajne, zero agresji i zero strachu, można je chwytać ręką, nie uciekają. Podobno kamuflaż na ich ciele jest indywidualny dla każdego osobnika. Swój urok pokazują w słabo, najlepiej punktowo, oświetlonym zbiorniku, z dużą ilością martwej materii na dnie, wtedy są aktywne także w dzień, ale do tego potrzeba sporej ich grupy, 12-15 sztuk. Widziałem baniak w stylu czarnych wód z nimi i krewetkami "ghost shrimp", przepiękny klimat.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale pokazałby się chociaż, a nie jest, a jakby go nie było!
|
|
|
|
|
|
|
buciaratti
Go
|
Nie, troglo- ma związek z jaskiniami, ale do keto też chyba pasuje. Poliglodyci z IZIZ mówią 5*WIO. I co im zrobisz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic, bo mają rację, dieta Ww jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, daje robotność, chęć do mnożenia i dobre zdrowie, to "podatek cukrowy" głupki wprowadzili!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jasne, daje robotność, chęć do mnożenia i dobre zdrowie, to "podatek cukrowy" głupki wprowadzili! Zgadza się. Po premierze judzicielu usraelskim, powołanym do duszenia gospodarki nie ma się co spodziewać inaczej.
|
|
|
|
|
|
|
buciaratti
Go
|
Jasne, daje robotność, chęć do mnożenia i dobre zdrowie, to "podatek cukrowy" głupki wprowadzili! To wreszcie uratuje Polskę. Gdyby Polska liczyła te 80 mln Polaków to i Rosja musiała by się z nami liczyć. A 36 mln co to jest za siła? Z tego to nawet na OFE nie starczy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A kto wykarmi tele roszczeniowych darmozjadów?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Widzialna ręka Naczelnika wszystkich wykarmi.
|
|
|
|
|
|
|
buciaratti
Go
|
A nie wiem. Ale coś powątpiewam w to, dużo ww zwiększa w społeczeństwie motywacje prokreacyjne. Zaryzykowałbym stwierdzenie, że jest odwrotnie, ale nie zaryzykuję. Doktor Kwaśniewski wspomina wielokrotnie w książkach, że Imperium Brytyjskie powstało w wyniku zmiany modelu żywienia obywateli imperium. Zmiana polegała na zbliżeniu modelu żywienia tych ludzi bardzo blisko złotej proporcji. "Anglia w 1800 roku liczyła 10,50 mln ludzi, a w 1900 r. 37,00 mln ludzi" Stanisław Kurowski. Hmmmmmmmm, pierwszym warunkiem skutecznej propagandy jest to, że opiera się na prawdzie. Drugi warunek - jest często powtarzana. Ja nic nie m do propagandy, szczególnie wtedy kiedy jest konieczna
|
|
|
|
|
|
|
buciaratti
Go
|
Poza tym kto ich wykarmi to nie wiem i mnie to nie obchodzi za bardzo. Ważne, że oni później będą tyrać na nas. No może do tego czasu to nie nas wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Propaganda propagandzie nie równa.
|