|
|
Dario Ronin
Go
|
A jak 21-go-12-12 nie będzie końca Świata, to jaka data jest kolejną kandydatką na "Apokalipsę" ... Apokalipsa nie mówi o końcu Świata , odsłania przyszłość lepszą przyszłość nie dla wszystkich do biblijnych ksiąg apokaliptycznych można zaliczyć Objawienie Jana oraz proroctwo Daniela podpowiedź : "zakończenie systemu rzeczy " Wyrażenie „czas końca” nie oznacza „końca czasu” ani „końca świata” lecz okres, którego kulminacją będzie koniec lub zagłada tego, o czym mówi dane proroctwo. Dar
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nawet by się ładnie prezentowało... ale lepiej by chyba było w maju, bo Majowie to wymyślili... Trzeba sprawdzic kalendarze Inkow, Aztekow...moze cos sie znajdzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
A jak 21-go-12-12 nie będzie końca Świata, to jaka data jest kolejną kandydatką na "Apokalipsę" ... Apokalipsa nie mówi o końcu Świata , odsłania przyszłość lepszą przyszłość nie dla wszystkich do biblijnych ksiąg apokaliptycznych można zaliczyć Objawienie Jana oraz proroctwo Daniela podpowiedź : "zakończenie systemu rzeczy " Wyrażenie „czas końca” nie oznacza „końca czasu” ani „końca świata” lecz okres, którego kulminacją będzie koniec lub zagłada tego, o czym mówi dane proroctwo. Dar Jesteś biegły w Piśmie Świętym? Profesjonalnie? Oczywiście , jeśli to niedyskretne pytanie, nie odpowiadaj.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ojć! Niedobrze... Dasna nie prowokuj krucjaty!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, bo nie wypada grzeszyć! Jedni nie grzeszą z wewnętrznej potrzeby, drudzy z "bojaźni bożej"... Ci pierwsi to wolni, a drudzy - nieświadomi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, bo nie wypada grzeszyć! Jedni nie grzeszą z wewnętrznej potrzeby, drudzy z "bojaźni bożej"... Ci pierwsi to wolni, a drudzy - nieświadomi. Racja...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jakby co Dasna, to się nie przejmuj, bo Yeshua odkupił już wszystkich, a nie tylko wybranych... Czuj się więc zbawiona i to bez pośredników ... Nooo, eee czy ja wiem Jednym słowem - zgłupiałam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie, bo nie wypada grzeszyć! Jedni nie grzeszą z wewnętrznej potrzeby, drudzy z "bojaźni bożej"... Ci pierwsi to wolni, a drudzy - nieświadomi. A tu już czuję się pewniej
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A tak niewinnie zapytałam. No nic, cieciorka , woda święcona. Ech. Tak i może to jest patent.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|