To może ja też powinienem sobie Forum otworzyć, tylko może takie bardziej z oczekiwaniami internautów z "cudownym leczeniem przez drut?" Tam, to mi nie będzie wypadać być takim szorstkim dla nowych, jak tu!
Oj mógłbyś ich porazić przez drut... ale od razu przynajmniej by były prądy w pakiecie...
bardzo podobała mi się ta konferencja bo stawia ona człowieka do większej dyscypliny w sprawie prawidłowego odżywiania. Bardzo pocieszający był wykład Pana Henryka Atemborskiego, objechał On na rowerze Europę i inne zakątki i wspomniał tu o błędach w żywieniu gdzie podczas długich wypraw nieraz nie sposób dopilnować tego jedzenia. Fajnie powiedział że jak oponka na brzuchu się pojawia to natychmiast wraca do ŻO
On ma teraz 87 lat i przyjechał na Konferencje 500 km na motorze. Na scenie zrobił szpagat i przewrót w tył... Zadziwiająca jest jego jasność umysłu, energia życiowa i dobry humor...
On ma teraz 87 lat i przyjechał na Konferencje 500 km na motorze. Na scenie zrobił szpagat i przewrót w tył... Zadziwiająca jest jego jasność umysłu, energia życiowa i dobry humor...
I jeszcze sam o sobie mówi "eksponat Kwaśniewskiego"
I jeszcze sam o sobie mówi "eksponat Kwaśniewskiego"