Autor
|
Wtek: Najlepsze życzenia :) (Przeczytany 427265 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wszelkiej pomyślności i pogody ducha w zbliżającym się Nowym Roku!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Tak tusz tuz tusz.....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Strzelają, że hey! Najlepszego w NR 2015.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szczęśliwego Nowego Roku 2015!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Niziny+szampon+wyborowa=Optymalny 'Gosc" w 2015 " zl@" Gruszka!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Strzelają, że hey! Najlepszego w NR 2015. Bogaca sie na pewno
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby ten rok nie był gorszy od poprzedniego. Wszystkiego najlepszego w 2015 roku.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To teraz coś dla mnie odnośnie druta w Nowym Roku: życzę sobie aby to Forum było takie jak jest, bez fanatyków i smutasów chorych na własne życzenie, aby zdrowie i humor dopisywały Użytkownikom, a dyskusje były przyjaźnie zmuszające do myślenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano tak...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To teraz coś dla mnie odnośnie druta w Nowym Roku: życzę sobie aby to Forum było takie jak jest, bez fanatyków i smutasów chorych na własne życzenie, aby zdrowie i humor dopisywały Użytkownikom, a dyskusje były przyjaźnie zmuszające do myślenia. -Niech co, Krwawy Hegemon? -Niech żyje!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To teraz coś dla mnie odnośnie druta w Nowym Roku: życzę sobie aby to Forum było takie jak jest, bez fanatyków i smutasów chorych na własne życzenie, aby zdrowie i humor dopisywały Użytkownikom, a dyskusje były przyjaźnie zmuszające do myślenia. no niezle, ale co z naszymi postami? mamy dalej pisac ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam żadnych przeciwwskazań nie widzę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Temido kochana, ja nie jestem ani nie chce być, żadną szefową. Mogę być "dyżurną" a dyżurni mogą się zmieniać...Ale lubię to Forum i Was i każdą wolną chwilę tutaj spędzam. Cieszę się, że trafłam na to Forum i w ogóle, że dowiedziałam się o Diecie Optymalnej, i przede wszystkim, że Doktor ją odkrył, i że jestem zdrowa. Tak bym jeszcze chciała, żeby więcej ludzi poznało Dietę Optymalną i mogło się wyleczyć. Najlepiej by było gdyby w końcu był to zalecany sposób żywienia przez IŻiŻ. Ale to jeszcze trochę potrwa...Ciężko zmienić wszystkich, ale gdyby tak każdy przeczytał książkę "Jak nie chorować" Doktora Kwaśniewskiego i zastosował się do jej zaleceń to na tym świecie byłoby pięknie. Ludzie byliby zdrowi i rozsądni. Zmiany te już się dzieją oddolnie, ale dobrze by było i znacznie szybciej, gdyby odgórnie zaczęło się zmieniać na lepsze... Trochę się rozmarzyłam... Temida, zonia- ... Siekierowy, jak mogłeś. ... Czytają "Jak nie chorować" i zastosowują ... się, wzorem pomysłodawczyni, jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Zmiany te już się dzieją oddolnie ... To nie było, nie jest, ale powinno być Prawdą. Gdzie wsadzę swój nos, jak "korba od karuzeli", tam wiem, że dół* jest na dole i nigdzie indziej, wystarczy się obejrzeć. *- " oddolnie", przypomnę, zostało użyte wielokrotnie na tym, zacnym** przecież Forum Przyjaciela mojego. **- zacnym, ponieważ Wy tu jeszcze jesteście- Stowarzyszający się bezustannie u Źródełkowych, a nie ja, czy ADeM ... jak Ci się tylko wydaje Małgosiu- mądra Babeczko moja. Dać od... od... odnośniki! Nie pytam Onego, co mówi: "Z wszystkich stanów, z wszystkich rzemiosł i nauk najpierwszym rolnictwo. To żywi. Inne sztuki ogładzają. Chłop jest karmicielem towarzystwa, każdy inny człowiek wyjadaczem. W towarzystwie tylko jeden rolnik niekoniecznie od innych stanów zawisł. On jeden mógłby się bez wszystkich innych utrzymać. Wszystkie inne stany bez rolnika niszczeć muszą. Każdy, kto żyje w towarzystwie, a nie jest rolnikiem, rolnikowi życie winien." Onego od... od... odrzucił zbieraczy, w tym lumpów(sprzątających Nasz, Wasz i wciąż mój śmietnik, bo przecież nie własny, ponieważ "... tyle to oni nie mają!...", zamiast właśnie rolnictwu po,agać, nadal oddolnie- ... ja, dla przykładu, już jako Osioł jestem w stanie nadal uganiać się po łąkach za cyckami i co!, że krowimi, cycki, to cycki, dla ssących to przecież "wsio ryba"), myśliwych, rybaków i trudno to zaakceptować- jego strata, a mój kłopot. Wielki. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4882.msg165279#msg165279 Właśnie decydent tu zajrzał. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4976.msg318340#msg318340 I tu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|