|
jukor
Go
|
I po to są te taśmy, aby tak się stało.
W historii PRL-u przewrotki ze zmianą ekipy były średnio co dziesięć lat, a tu już 25 sami swoi rządzą i nie ma ich kim zastąpić! Przyszedł najwyższy czas, aby to zagrzybiałe towarzystwo spryskać mocno fungicydem. Jeśli tyle lat wyrzeczeń i oczekiwań ludzi nie przynosi wyraźnej poprawy jakości życia - poza garstką-to nie ma na co liczyć. Nie będzie zmiany, to nie będzie żadnych efektów, bo niby dlaczego miałyby być? Tylu ministrów już wymieniono na lepszych, że lepiej być już nie może. No to musi być gorzej. Może jak ten bałagan się posprząta to i "Perykles" się pojawi. Nie jego rolą jest sprzątanie tego bałaganu. Jeśli przez tyle lat nie można było przekonać decydentów o zaletach ŻO, to jakie są nadzieje na przyszłość? Nic nie zmieniając, będziemy mieli zawsze takie same efekty. No, może jeszcze oprócz bananów, będą kaktusy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
My tu gadu, gadu, ale samo się nie zrobi
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
No to kupą, mości Panowie, kupą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No to kupą, mości Panowie, kupą. Ja to nawet nie wiem gdzie lecieć
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No to kupą, mości Panowie, kupą. Ja to nawet nie wiem gdzie lecieć z pradem Maestro,z pradem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No to kupą, mości Panowie, kupą. Ja to nawet nie wiem gdzie lecieć z pradem Maestro,z pradem Z prądem to tylko g...płynie Można też wyjechać z kraju
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
No to kupą, mości Panowie, kupą. Ja to nawet nie wiem gdzie lecieć z pradem Maestro,z pradem Z prądem to tylko g...płynie Można też wyjechać z kraju Ale trzymam rękę na pulsie...często przyjeżdżam .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No to kupą, mości Panowie, kupą. Ja to nawet nie wiem gdzie lecieć z pradem Maestro,z pradem Z prądem to tylko g...płynie Można też wyjechać z kraju Ale trzymam rękę na pulsie...często przyjeżdżam . To nie był przytyk Mi jest tu dobrze, nie mam takiej potrzeby, ale jak kto ma, z różnych względów, nic mi do tego.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
mnie (wy)starczy juz pod prad. Mam to g.... w d...
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
No to kupą, mości Panowie, kupą. Ja to nawet nie wiem gdzie lecieć z pradem Maestro,z pradem Z prądem to tylko g...płynie Można też wyjechać z kraju Ale trzymam rękę na pulsie...często przyjeżdżam . To nie był przytyk Mi jest tu dobrze, nie mam takiej potrzeby, ale jak kto ma, z różnych względów, nic mi do tego. Spoko, nie odbieram tego osobiście. Mam dystans do wielu spraw i do siebie samego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To było pisane jak nasza Renia jeszcze nie słyszała o DO...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ta Renata ma 169 wzrostu i jest na diecie zbliżonej do DO....Ja czasami wpiszę się na innym blogu, albo w jakichś komentarzach dietetycznych, ale nieczęsto. Ostatnio bardzo nawet bardzo rzadko...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ale nie aż tak, żeby podwójnie to pisać...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To było pisane jak nasza Renia jeszcze nie słyszała o DO... Myślałem, że pierwsze nieśmiałe próby
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|