Zonia
Go
|
Przed snem, niezależnie o której następuje.
No teraz to namieszałeś Jemy węgle przed snem, czy nie jemy? Doba kończy się przed snem czy zaczyna ? Gadaj zaraz jak na spowiedzi Waść, co miałeś na myśli
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Bardzo ważna uwaga! Nocna dawka cukrów prostych nie powinna przekraczać dwukrotnej wartości glukozy zawartej we krwi. Czyli NIE WIĘCEJ niż 10g. Jednorazowa dawka posiłkowa glukozy ze skrobi, czy innych cukrów złożonych, nie powinna przekraczać 15-20g!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No teraz to namieszałeś Jemy węgle przed snem, czy nie jemy? Doba kończy się przed snem czy zaczyna ? Gadaj zaraz jak na spowiedzi Waść, co miałeś na myśli Zonia nie rób sobie jaj, bo tu nie tylko jojcarze z DD zaglądają, a w większości chore osoby, oczekujące na fachową pomoc z dziedziny Diety Optymalnej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zonia nie rób sobie jaj, bo tu nie tylko jojcarze z DD zaglądają, a w większości chore osoby, oczekujące na fachową pomoc z dziedziny Diety Optymalnej. W takim razie może zamiast skrótu myślowego, napiszesz całym zdaniem, co miałeś na myśli, tak żeby zrozumieli to również Ci chorzy, szukający tu pomocy.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale ja naprawdę tego nie zrozumiałam Hasta la vista Baby!
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ale ja naprawdę tego nie zrozumiałam Hasta la vista Baby! Do następnego ?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jakie sa wasze wrazenia w tej materii? Ruch,przede wszystkim ruch.Nie musi być intensywny,nawet brońcie Panie Boże,żeby był intensywny,byleby go było dużo w ciągu dnia. Poleciła bym też coodowną formułe XeS Jarmoołowitza -słynnego kneblisty z roku 2010
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jaśnie Wielmożny siem zdenerwować może...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Jaśnie Wielmożny siem zdenerwować może... Jaśnie wielmożny na pewno ma klasę i swoje nerwy potrafi trzymać na wodzy
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To extra-klasa jest ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale takie duszenie źłości JW zdrowie skróci. Lepiej niech siem wyżyje na DD...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jaśnie wielmożny na pewno ma klasę...
Znaczy się kto.Pan Jarmoolowitz von Aszkenazy ,którego ja znam ,to straszny nerwus i zakneblista.Laureat konkursu "Knabel 2010". Pewnie będzie chciał się odgryźć niedźwiedzim pyszczkiem,jak to zwykle zaczepno -obronnie zwykł czynić Mocne,co?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ło matko To o kim my tu w końcu....? Komu my tę klasę przypisujemy?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Iga! mylisz fakty! Jaśnie Wielmożny przecież udzielił ci tylko ekskomunikę...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A może to był takfir, albo inne cuś, bo już siem gubiem jakej sekcie ten JW przewodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|