|
Iga
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
A tak a propos, to z jakiej okazji pijecie? Bo SĹoĹca nie byĹo caĹy dzieĹ!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Reniu zdalas egzamin? Sorki, ze nie jestem "azur" ale ostatnio nie mam czasu byc na necie. Niemniej jednak gratuluje. Spilas wszystkich optymalnych  internautow. A to ci "baba"
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No wiesz co? Staremu "chopu" na noc takie zdjecia?
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
A tak a propos, to z jakiej okazji pijecie? Bo SĹoĹca nie byĹo caĹy dzieĹ! No coz ja moge na to powiedziec, u mnie pierwszy snieg i jest mroz. Co prawa tylko 2-5 stopni ale jets.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
No wiesz co? Staremu "chopu" na noc takie zdjecia? No bo to na trzeciÄ
nogÄ wĹaĹnie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Reniu zdalas egzamin? Sorki, ze nie jestem "azur" ale ostatnio nie mam czasu byc na necie. Niemniej jednak gratuluje. Spilas wszystkich optymalnych  internautow. A to ci "baba" DziÄki. Od piÄ
tku bÄdÄ grzeczna.. To masz zamiar pic z nimi do piatku? OK. Wiec do uslyszenia w niedziele. Wychodze z zalozenia, ze sobota bedzie dobrze "kacowa"!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Kto?Ja? W Ĺźyciu! Mnie siÄ tylko potaĹczyÄ chce.  No to jaki problem? Tanc, dziewce, tanc
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
Racja Brachu Ale jo nie pije (teraz), jestem na diecie. No to hop... Powodzenia na nowej diecie AGP. Â
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Racja Brachu Ale jo nie pije (teraz), jestem na diecie. No to hop... Powodzenia na nowej diecie AGP. Â Dziekuje.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Nie moge Ci powiedziec, poniewaz nie znam Twojego adresu. Jak Ci powiem to musze Cie zabic. ... paski decyduja. I co, i zdrow. ( mam nadzieje) WspomnieĹ czar. A jak tam wĹosy u sikajÄ
cych na paski, nie ubywa!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ĺwietnie Radziu, Ĺźe odgrzaĹeĹ ten wÄ
tek, dla coolesia bÄdzie jak znalazĹ!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Tak! FormuĹa "trzydziestki" wciÄ
Ĺź Ĺźywa. Na wieĹci ze ĹlÄ
ska czekam. A tak poza tym, nudzÄ siÄ, wiÄc biegam.
|
|
|
|
|
|
|
|