ArT_B_
Go
|
odkąd postanowiłem wrócić na łono DO czyli jakieś 2 m-ce temu jakoś nie miałem okazji do picia alkoholu... dzisiaj chciałem się napić z żoną i wyobraźcie sobie żeaćzymtr mnie odrzuciło... a pare dni temu jak żona nalała sobie piwo to nie mogłem wytrzymać zapachu... piwo porostu mi śmierdziało!!! też tak macie czy to tylko mi się cos pitoli pod berecikiem... ?
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Nom ja tak osobiście nie mam, choć fakt są dni że mam ochotę na piwo to raczej rzadko a czasem na twardy alkohol. Ale jeśli cię odrzuca to właściwie tylko się cieszyć
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
ja się dzisiaj mało nie porzygałem po kieliszku wódki... to nie wiem czy tak dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
kriskor
Go
|
Może wódka kiepska
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A ja nie dość, że zjadłam sporo, choć w miarę optymalnie, to jeszcze wypiłam trzy lampki szampana. Po dwóch godzinach od imprezy zmierzyłam cukier, z czystej ciekawości i oczom nie wierzyłam - 149 Gdzie wcześniej byłoby tego cukru grubo ponad 200. A szampan bardzo mi smakował, nie odrzucało mnie Od mojego ulubionego Karmi tez mnie nie odrzuca, choć rzeczywiście, jakby inaczej smakowało. Niestety, po karmi wciąż cukier wędruje do góry, przynajmniej na 170-180. Wódka odrzucała mnie zawsze, dlatego nie ruszam tego świństwa od lat
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Pijecie jakieś "siuchy" i Was odrzuca. Jak mam pić alkohol,to koniak,albo z win najlepsze dla mnie jest Martini Rosa z lodem.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Pijecie jakieś "siuchy" i Was odrzuca. Jak mam pić alkohol,to koniak,albo z win najlepsze dla mnie jest Martini Rosa z lodem. Martini - owszem, ale koniak to dla mnie jak bimber
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zonia,bimber to jest jakaś masakra,a koniak przechowywany w dębowych beczkach jest.... pyszny.
|
|
|
|
|
|
|
ArT_B_
Go
|
bimber to mój sąsiad dobry robi... a koniak jest... bleah... ale żeby mnie tak Pan pokarał... ani wódka ani pifko... za jakie grzechy...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
bimber to mój sąsiad dobry robi... a koniak jest... bleah... ale żeby mnie tak Pan pokarał... ani wódka ani pifko... za jakie grzechy...
To nie za grzechy, to pomoc od Boga - w chorobie przecież
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zonia,bimber to jest jakaś masakra,a koniak przechowywany w dębowych beczkach jest.... pyszny. Jak zwał, tak zwał - smród jest ten sam
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Może Pan uznał, że swoje już wypiłeś i chwacit
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie widzę problemu..jeśli alkohol nie smakuje, to po prostu go nie pić i już..
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ja nie widzę problemu..jeśli alkohol nie smakuje, to po prostu go nie pić i już.. Otóż to.Ja za to nie znoszę papierochów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ja za to nie znoszę papierochów.